هیئت معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف از ریاست معارف ولایت پنجشیر دیدار کرد
مولوی عبدالرزاق صدیق رئیس مدارس و دارالحفاظ های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، در یک سفر کاری جهت بررسی وضعیت مدارس و نهاد های تعلیمات اسلامی در راس یک هیئت وارد ولایت پنجشیر شد.
رئیس مدارس و دارالحفاظ های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، طی مجلسی که با هیئت رهبری و مسئولین بخش های کلیدی ریاست معارف، مهتممان شماری از مدارس دینی خصوصی، علمای کرام و نمایندگان مردم ولایت پنجشیر داشت در مورد برنامه ها و پالیسی های معینیت تعلیمات اسلامی در قبال مدارس و نهاد های تعلیمات دینی توضیح داده و به فراهم سازی سهولت های بیشتر درسی برای اطفال تاکید کرد.
موصوف در این نشست، ضمن تشریح چگونه گی استخدام و پرنمودن بست های خالی مدارس، از رهبری آن ریاست خواست تا پروسه متذکره را به صورت شفاف و بدون هرگونه تعلقات عملی نمایند.
متعاقباً، الحاج مولوی مطیع الله جواد آمر تعلیمات اسلامی ریاست معارف ولایت پنجشیر، تشریف آوری هیئت معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف را به آن ولایت خیر مقدم گفته، کمبود معلمین مسلکی و کتب درسی را از چالش های بزرگ در مدارس و مکاتب پنجشیر خواند و خواهان همکاری در این زمینه گردید.
