رئیس جدید معارف برای ولایت فاریاب معرفی شد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۱۲:۴۷
GFDSG

الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، سرپرست وزارت معارف در جریان سفر خویش به ولایت فاریاب، الحاج مولوی حمیدالله ارشاد را به عنوان رئیس جدید معارف آن ولایت معرفی نمود.

در مراسمی که بدین مناسبت تدویر یافته بود، علاوه از مسئولین و منسوبین ریاست معارف، مسئولین سایر ادارات ولایتی و اعضای شورای علماء آن ولایت نیز حضور داشتند.

در آغاز سرپرست وزارت معارف، ضمن تبریکی رئیس جدید معارف، از فعالیت ها و کارکردهای رئیس قبلی معارف ولایت یاد شده، ابراز امتنان نموده و برای هردو جانب دعای خیر، برکت و موفقیت مزید نمودند.

در مقابل رئیس جدید معارف آن ولایت ضمن سپاسگزاری از اعتماد مقام عالی ا/مارت اسلامی و رهبری وزارت معارف جهت سپردن این مسئولیت بزرگ به وی، اطمینان سپرد تا از تمام توان و تجارب خویش در امر انکشاف و بهتر سازی تعلیم و تربیه در آن ولایت استفاده همه جانبه خواهد نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۶
Background image

یک صدمین جلسه کمیسیون تدریسات وزارت معارف دایر شد

یک صد مین  جلسه نوبتی کمیسیون تدریسات وزارت معارف به ریاست محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در حالی برگزار شد که در آن اعضای کمیسیون مذکور و نمایندگان ۱۲ ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۳
Background image

در ولایت لوگر برای معلمان و شاگردان صنوف دروس تقویتی مواد درسی توزیع شد

ریاست معارف ولایت لوگر برای ۲۰ تن از معلمین و ۶۰۰ تن از شاگردان مربوط به ۲۰ صنف دروس تقویتی در مرکز و ولسوالی‌های آن ولایت، مواد درسی توزیع نمود.
این مواد درسی شامل ۵ قلم مواد مورد نیاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۱
Background image

پروژه های ساخت و ترمیم مراکز تعلیمی به مصرف بالغ بر ۲۰۰ میلیون افغانی در سه ولایت 

به گفته محترم مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف؛ حسب پلان آن ریاست و فیصله رهبری محترم این وزارت، تیم انجنیران این ریاست جهت نظارت ازروند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به اخبار