برگزاری جلسه‌ مشورتی پیرامون تطبیق تشکیل جدید وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۴/۱۷ - ۱۵:۱۸
dfgh

به هدف جلوگیری از تورم تشکیلاتی و تداخل وظیفوی، اصلاح ساختار تشکیلاتی و توحید نمودن ادارات مشابه از لحاظ وظایف در وزارت معارف، ساختار تشکیلات اداری ادارات مرکزی و ولایتی این وزارت که بعد از بازنگری کارشناسانه دقیق و با اختصاص یک صد هزار بست جدید برای مدارس دینی کشور،  تدوین وترتیب  شده و غرض منظوری به مقام عای رهبری ا.ا. افغانستان پیشکش گردیده بود، اکنون طرح مذکور بعد از منظوری به این وزارت غرض تطبیق مواصلت کرده است.
 به همین منظور نشست مشورتی در پیوند به تطبیق تشکیل یاد شده تحت رهبری مولوی صبغت الله وصیل معین منابع و اداره این وزارت، با اشتراک رئیس عمومی، روئسا،مسئولین و کارشناسان ریاست عمومی منابع بشری در معینیت منابع و اداره این وزارت برگزار گردید.
در نخست جلسه معین منابع و اداره وزارت معارف پیرامون مزایای تشکیل جدید صحبت نموده، در رابطه به راه ها و شیوه های تطبیق مناسب آن با روئساء و اعضای جلسه مشوره و تبادل نظر نمود.
 موصوف تاکید کرد که کوشش شود تا کارمندان ادارات و ریاست های وزارت معارف از پروسه تطبیق این برنامه بی سرنوشت نشده و وظایف شان را از دست ندهند.
 بالنوبه اعضای مجلس هر یک نظریات شان در مورد تشکیل جدید و ابعاد مختلف و راه تطبیقی  و چالش های فرا راه عملی نمودن آن را، با رهبری وزارت شریک ساختند.
 در اخیر فیصله صورت گرفت تا برنامه تطبیق تشکیل جدید از ریاست های معارف ولایات آغاز و به هسته مرکزی وزارت یایان یابد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۵۱
Background image

عواید ریاست معارف ولایت لوگر در سال جاری بیش از ۱۳ میلیون افغانی شده است

مسئولان ریاست معارف ولایت لوگر می گویند که در یازده ماه امسال (۱۴۰۴ خورشیدی ) در مجموع حدود ۱۳ میلیون و ۱۴۴ هزار و ۵۷۵ افغانی عواید گردآوری نموده است که از بابت؛  توزیع شهادت‌نامه‌ها. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۴۸
Background image

تدویر ورکشاپ مسلکی برای معلمان و آمران مکاتب ولایت دایکندی

ورکشاپ شش‌روزهٔ ارتقای ظرفیت تحت عنوان " ترویج آموزش و یادگیری مؤثر" از سوی ریاست معارف ولایت دایکندی، به منظور بلندبردن سطح علمی و مسلکی معلمان، برای ۲۱۵ تن معلمان و آمرین مکاتب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۴۵
Background image

مساعدت بیش از ۱۳۰ هزار افغانیگی مردم با یک تعداد مکاتب ولایت ننگرهار

از سوی مردم معارف پرور ولایت ننگرهار، مبلغ ۱۳۳ هزار افغانی با چهار باب مکتب در ولسوالی‌های کامه، کوزکنر و رودات آن ولایت صورت گرفته است.
مسئولین در ریاست معارف ولایت ننگرهار، ضمن. . .

بازگشت به اخبار