برگزاری جلسه مشورتی پیرامون تطبیق تشکیل جدید وزارت معارف
به هدف جلوگیری از تورم تشکیلاتی و تداخل وظیفوی، اصلاح ساختار تشکیلاتی و توحید نمودن ادارات مشابه از لحاظ وظایف در وزارت معارف، ساختار تشکیلات اداری ادارات مرکزی و ولایتی این وزارت که بعد از بازنگری کارشناسانه دقیق و با اختصاص یک صد هزار بست جدید برای مدارس دینی کشور، تدوین وترتیب شده و غرض منظوری به مقام عای رهبری ا.ا. افغانستان پیشکش گردیده بود، اکنون طرح مذکور بعد از منظوری به این وزارت غرض تطبیق مواصلت کرده است.
به همین منظور نشست مشورتی در پیوند به تطبیق تشکیل یاد شده تحت رهبری مولوی صبغت الله وصیل معین منابع و اداره این وزارت، با اشتراک رئیس عمومی، روئسا،مسئولین و کارشناسان ریاست عمومی منابع بشری در معینیت منابع و اداره این وزارت برگزار گردید.
در نخست جلسه معین منابع و اداره وزارت معارف پیرامون مزایای تشکیل جدید صحبت نموده، در رابطه به راه ها و شیوه های تطبیق مناسب آن با روئساء و اعضای جلسه مشوره و تبادل نظر نمود.
موصوف تاکید کرد که کوشش شود تا کارمندان ادارات و ریاست های وزارت معارف از پروسه تطبیق این برنامه بی سرنوشت نشده و وظایف شان را از دست ندهند.
بالنوبه اعضای مجلس هر یک نظریات شان در مورد تشکیل جدید و ابعاد مختلف و راه تطبیقی و چالش های فرا راه عملی نمودن آن را، با رهبری وزارت شریک ساختند.
در اخیر فیصله صورت گرفت تا برنامه تطبیق تشکیل جدید از ریاست های معارف ولایات آغاز و به هسته مرکزی وزارت یایان یابد.
