انتقال ۱۵ جریب زمین از طرف وزارت زراعت و مالداری به وزارت معارف

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۳/۱۱ - ۱۱:۵۷
36

در نشستی که در ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت و مالداری به اشتراک روئسای حفظ املاک و مکاتب وزارت معارف و رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت و مالداری دایر شده بود، به تاسی از حکم مقام عالی رهبری ا/ مارت اسلامی افغانستان مبنی بر حمایت و توسعه زیر ساخت های تعلیمی در وزارت معارف، اینک از طرف وزارت مذکور مجموعا ۱۵ جریب زمین که ۵ جریب در ولسوالی میوند ولایت قندهار و ۱۰ جریب آن در ولسوالی رودات ولایت ننگرهار موقعیت دارد، به وزارت معارف رسما انتقال یافت.

اسناد زمین های یاد شده از طرف مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین وزارت زراعت و مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ ملکیت ها و مکاتب وزارت معارف امضا و رسما به این وزارت تحویل داده شد.

رهبری وزارت معارف حمایت های ادارات رسمی و ملت علم پرور افغانستان را از پلان ها و برنامه های تعلیمی و توسعوی وزارت معارف را ارج گذاشته و از آن سپاسگزاری می نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

آغاز روند توزیع کتاب‌های درسی برای ۲۸۸ مکتب در ولایت لوگر

برای ۲۸۸ مکتب مربوط به ریاست معارف ولایت لوگر، روند توزیع کتاب‌های درسی و مواد آموزشی برای معلمان و شاگردان اصناف اصولی، به ارزش بیش از ۳۱ میلیون افغانی آغاز شده است.

این کتاب‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

طبق هدایت محترم مولوی جمعه‌خان «سروری»، رئیس ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، تیم نظارتی این ریاست طی هفته گذشته با مدیران و مسئولان پنج مکتب رسمی و خصوصی واقع در ناحیه پنجم تعلیمی شهر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۲۳
Background image

‎پایان کارسیمینار آموزشی به مربیان تربیت بدنی مکاتب شهر کابل

‎ ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، به هدف ارتقای ظرفیت های ورزشی مربیان و معلمین تربیت بدنی مکاتب شهر کابل،سیمینار آموزشی را در رشته های والیبال و فوتسال برای ۳۰ تن معلمین ورزش. . .

بازگشت به اخبار