وزیر محترم معارف ا. ا. افغانستان، خطاب به شاملان امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی شهر کابل:

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۰:۴
hg

« تقویت تعلیمات دینی و عصری یکی از اولویت ها وزارت معارف می باشد »

محترم الحاج مولوی حبیب الله آغا وزیر معارف ا.ا. افغانستان در حالی که از طرف مسئولان ریاست های مرکزی این وزارت مشایعت می شد به هدف نظارت و ارزیابی تمهیدات لازمی امتحانات مشترک مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس نواحی شانزدگانه شهر کابل، به لیسه عالی حبیبیه تشریف برده و روند امتحان یاد شده را به صورت حضوری از نزدیک نظارت و ارزیابی نمود.
موصوف حین بازدید از جریان امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی شهر کابل که در صحن لیسه عالی حبیبیه گرفته شد، 
ضمن ارزیابی های دقیق و علمی اصول نظم جریان امتحان، تلاش های مسئولان را در این خصوص توصیف نمود و در پیوند به شفافیت و تعادل در امتحان مذکور سفارشات لازمی ارائه کرده، تاکید نمود؛ تقویت تعلیمات دینی و عصری یکی از اولویت های وزارت معارف می باشد.
گفتنی است که وزیر محترم معارف، حین ورود به لیسه مذکور از طرف مسئولان و استادان مورد استقبال گرم قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۴
Background image

خلاصه اخبار یومیه

1-    لغمان: کار ساخت تعمیر جدید مکتب ابتدائیه منجغان در ولسوالی فرشغان ولایت لغمان، در مساحت ۳ بسوه زمین وقف شده از سوی محترم حاجی سید علی شخصیت معارف‌دوست منطقه،به مصرف حدود ۵۰۰ هزار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۲
Background image

آغاز کار ساخت صنف‌های درسی برای یک مکتب در ولایت لوگر

کار ساخت چهار صنف درسی و یک دهلیز برای مکتب ابتدائیه احرار در قریه جباری مرکز ولایت لوگر، به هزینه حدود ۶۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
محترم الحاج مولوی گل‌ولی متقی،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۵:۴۹
Background image

آغاز نشست علمی۶ روزه ارتقای ظرفیت برای معلمان مکاتب در شهر کابل

به هماهنگی ریاست معارف شهر کابل و حمایت مالی یک نهاد همکار، نشست علمی و فنی شش‌روزهٔ ارتقای ظرفیت‌های مسلکی برای ۲۳۷ تن آموزگاران مکاتب شهر کابل،  آغاز شد.
این نشست به‌منظور تقویت. . .

بازگشت به اخبار