آغاز کار ساخت صنف‌های درسی برای یک مکتب در ولایت لوگر

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۲
981495

کار ساخت چهار صنف درسی و یک دهلیز برای مکتب ابتدائیه احرار در قریه جباری مرکز ولایت لوگر، به هزینه حدود ۶۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
محترم الحاج مولوی گل‌ولی متقی، رئیس معارف ولایت لوگر، ضمن قدردانی از حمایت‌های مادی و معنوی مردم معارف دوست آن ولایت، می افزاید:  ابتدائیه مذکور که چهار سال قبل از سوی وزارت معارف ایجاد شده بود، در حال حاضر حدود ۲۰۰ تن شاگرد در آن مصروف آموزش می باشند و با اعمار صنف‌های یاد شده، مشکل کمبود صنوف درسی تا حدودی کاهش می یابد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۴۰
Background image

توزیع ۳۰ باب خیمه به مکاتب ولایت غور

۳٠ باب خیمه به ارزش مجموعی ۲ میلیون و ۴۷۸ هزار و ۲۸ افغانی از سوی یک نهاد همکار برای مکاتب ولسوالی‌‌های مرغاب، الفاروق، پسابند و مرکز ولایت غور توزیع شده‌است. 
توزیع این خیمه‌ها می. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۳۳
Background image

برگزاری نشست مشورتی رهبری وزارت معارف با شماری از علما و مهتممان مدارس دینی در ولایت میدان‌وردک

به‌منظور ارتقای کیفیت آموزشی، تطبیق بهتر نصاب و منظم‌سازی امور اداری در مدارس دینی، نشست مشورتی با حضور رهبری وزارت معارف، علما و مهتممان مدارس دینی در ولایت میدان‌وردگ برگزار شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۲۶
Background image

برگزاری کارگاه شش روزه برای کارمندان ریاست معارف ولایت کابل

کارگاه آموزشی شش‌روزه به منظور ارتقای ظرفیت کارمندان مدیریت‌های تفتیش، مالی، تدارکات و خدمات ریاست معارف ولایت کابل، از سوی ریاست تفتیش داخلی مقام وزارت معارف در مقر آن ریاست برگزار شد.. . .

بازگشت به اخبار