آغاز کار ساخت صنف‌های درسی برای یک مکتب در ولایت لوگر

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۲
981495

کار ساخت چهار صنف درسی و یک دهلیز برای مکتب ابتدائیه احرار در قریه جباری مرکز ولایت لوگر، به هزینه حدود ۶۰۰ هزار افغانی از حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
محترم الحاج مولوی گل‌ولی متقی، رئیس معارف ولایت لوگر، ضمن قدردانی از حمایت‌های مادی و معنوی مردم معارف دوست آن ولایت، می افزاید:  ابتدائیه مذکور که چهار سال قبل از سوی وزارت معارف ایجاد شده بود، در حال حاضر حدود ۲۰۰ تن شاگرد در آن مصروف آموزش می باشند و با اعمار صنف‌های یاد شده، مشکل کمبود صنوف درسی تا حدودی کاهش می یابد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۵۷
Background image

اطلاعیه وزارت معارف 

( درباره آغاز امتحانات سالانه مدارس دینی درجه‌ دار مناطق و ولایات سردسیر  ملک)

بر اساس لایحه وزارت معارف، اینک امتحانات سالانه مدارس دینی درجه‌ دار در مناطق و ولایات سردسیرملک، قرار. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۵۴
Background image

برای کارمندان ریاست معارف ولایت غور کارگاه آموزشی برگزار شد

به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی، بهبود کیفیت عمل‌کرد اداری و تقویت فرهنگ پاسخ‌گویی و مسئولیت‌پذیری، برای کارکنان اداری ریاست معارف غور، از سوی اداره اصلاحات اداری و خدمات ملکی کارگاه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۸/۱۶ - ۱۴:۵۳
Background image

توزیع بسته‌های کمک درسی برای شماری از معلمان در ولایت بلخ

به تعداد ۵۸۰ بسته مواد کمک درسی به ارزش مجموعی ۳ میلیون و ۸۸۲ هزار و ۳۲۰ افغانی از حمایت یک نهاد همکار، برای معلمان مکاتب در ولایت بلخ توزیع گردید.
مسئولان در ریاست معارف ولایت بلخ، ضمن. . .

بازگشت به اخبار