از روز جهانی معلم تجلیل به عمل آمد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۷/۱۳ - ۲۱:۱۸
د ښوونکي نړیواله ورځ ولمانځل شوه

از روز جهانی معلم با حضورداشت اعضای رهبری وزارت معارف، طی محفلی با شکوهی در تالار لیسه امانی تجلیل به عمل آمد.

محفل با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردید.

در نخست محترم سید آغا معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف روز جهانی معلم را برای استادان و معلمان کشور تبریک گفت و در مورد اهمیت علم، در روشنایی دین مقدس اسلام صحبت نموده نقش معلم را در جامعه عامل توسعه و شکوفایی کشور خواند.

معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف افزود: "با ظهور دین مبین اسلام دوره جاهلیت پیش از اسلام ختم شد و ۱۴۰۰ سال قبل نقش معلم در جامعه متجلی گردیده و جایگاه والای خود را بدست آورد چنانچه برای اسیران گفته می شد که هرگاه یک تن مسلمان بی سواد را آموزش علم بدهند، از بند آزاد می شوند.

یعنی در آن زمان نیز تعلیم و نقش معلمان یکی از ارزش های بزرگ دین مقدس اسلام محسوب می شد."

محترم سید آغا خطاب به معلمان گفت: "فرزندان کشور را با روحیه اسلامی، افغانی و وطن دوستی تربیت کرده و آنها را از فرهنگ و سنت های غربی دور نگهدارید."

بالنوبه محترم مولوی احسان الله خطاب رئیس معارف شهر کابل نیز روز خجسته معلم را به تمام استادان زحمتکش افغانستان تبریک گفته افزود:

" امسال ما روز معلم را در شرایطی تجلیل می کنیم که استقلال کشور مان را از یک طاغوت بزرگ دنیا به دست آوردیم. "

همچنان موصوف در مورد جایگاه معلم صحبت نموده، معلم را همانند مشعلی خواند که خود می سوزد اما به دیگران روشنایی می بخشد. "

بعدا محترم مولوی عبدالخالق، معین تضمین کیفیت وزارت معارف نیز در مورد مقام والای معلم صحبت مفصل نموده و این روز را برای تمام معلمان در سراسر کشور تبریک گفت.

وی معلمان را وارثین پیامبر بزرگوار اسلام، حضرت محمد ( صلی الله علیه وسلم ) یاد کرده و اطمینان داد که برای بهبود وضعیت زندگی معلمین در حد توان تلاش خواهند نمود.

بالترتیب محترم عبدالحکیم همت، رئیس عمومی دفتر مقام وزارت معارف، پیام سرپرست وزارت معارف را به مناسبت روز جهانی معلم برای حاضرین قرائت نمود که در بخشی از آن آمده است:

معلمان گرامی !

وزارت معارف در راستای بهبود وضعیت اقتصادی شما سعی و تلاش می نماید و در این راه از هیچ گونه تلاش دریغ نمی ورزد.

وزارت معارف متعهد است تا خدمات آموزشی را به صورت متوازن در سراسر کشور گسترش دهد. "

محترم همت همچنان روز معلم را به معلمان کشور تبریک گفته و از آنها خواست تا فرزندان افغانستان را به روحیه اسلامی و افغانی تربیت نمایند زیرا دور نه خواهد بود که آینده تابناک افغانستان را تضمین نموده و ان شاءالله در زمان اندک به قله های بلند ترقی و پیروزی گام خواهیم نهاد. "

همچنان موصوف از معلمان خواست تا اطفال را از فرهنگ و سنت های بیگانه دور نگهدارند تا بار دیگر شکار بیگانگان نه شویم. "

وی افزود: "همان طوریکه ما در میدان دفاع از سرزمین مان، ثابت کردیم که هیچ قدرت دنیا نمی تواند برنامه های شان را بالای ما تحمیل کند، برای شان نشان خواهیم داد که افغانها در بخش آموزش علم نیز موفق می باشند."

موصوف برای معلمان اطمینان داد که رهبری وزارت معارف به خاطر بهبود وضعیت زندگی شما متعهد بوده و از هیچ گونه سعی و تلاش در این راستا کوتاهی نه خواهد کرد.

در پایان محفل شماری از استادان و معلمان ممتاز به پاس خدمات شایان شان، با تفویض تقدیر نامه های درجه سوم مورد تفقد رهبری وزارت قرار گرفتند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۵۳
Background image

دعوتنامه رسانه یی

وزارت معارف در نظردارد تا ورکشاپ رهنمودی را در پیوند به « اختصاصی سازی امتحان کانکور به اساس رشته بندی » برای ۲۴۰ تن مسئولان ریاست های مربوطه این وزارت، اعم از مرکزی و ولایتی دایر نماید. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

مساعدت بسته های قرطاسیه با ریاست معارف ولایت زابل

به تعداد (۷۸۸) بسته قرطاسیه به ارزش حدود ۴ میلیون و ۷۲۸ هزار و ۵۹۰ افغانی از سوی یک نهاد همکار با معارف با ریاست معارف ولایت زابل مساعدت شده است.
مسئولان در ریاست معارف ولایت یاد شده،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده در ولایت‌های کابل و پروان

ریاست‌های معارف ولایت کابل و پروان در سال ۱۴۰۴ تعلیمی طی دو دوره امتحانات تثبیت سویه تعلیمی از اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، مجموعا از  ۳۳۰ تن اطفال مهاجران برگشت کننده به وطن،. . .

بازگشت به اخبار