نصب و فعال شدن سیستم برق آفتابی در ۳۰ باب مکتب ولایت لغمان

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۷ - ۱۵:۳۱
زذ

برای ۳۰ باب مکتب در شهر مهترلام و چهار ولسوالی ولایت لغمان، سیستم‌های برق خورشیدی نصب و فعال شد که طی مجلسی با حضور مسئولان معارف آن ولایت، به بهره‌برداری سپرده شدند.
محترم مولوی شاه‌جهان ساجد، رئیس معارف ولایت لغمان ضمن قدردانی از نهاد‌های همکار با معارف افزود؛ این شبکه‌ها هر یک ظرفیت تولید ده کیلووات برق را داشته و به هزینه یک میلیون دالر از سوی یک نهاد همکار با معارف در شماری از مکاتب این ولایت نصب و فعال شده اند که از جمله آن ها؛ ۴  مکتب در شهر مهترلام، ۶ باب مکتب در ولسوالی قرغه‌یی، ۶  مکتب درولسوالی الینگار، ۹ مکتب در ولسوالی الیشنگ و ۵ باب مکتب دیگر در ولسوالی دولت‌شاه ولایت لغمان موقعیت دارند.
قابل یادآوری است که چندی پیش نیز در لیسه‌های گل‌پاچا الفت و مشه‌خیل ولسوالی قرغه یی با حمایت مردم محل شبکه‌های برق نصب شده بود که رهبری ریاست معارف از مردم با اهدای تحایف و تقدیرنامه‌ها قدردانی نمود.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۳۶
Background image

برای شمار از معلمان و مدیران مکاتب در ولایت کندهار برنامه آموزشی آغاز گردید

به‌منظور ارتقای کیفیت تعلیم و تربیه و بلندبردن ظرفیت مسلکی معلمان، سرمعلمان و مدیران تازه‌تقرر‌یافته مکاتب در ولایت کندهار، برای ۲۰۰ تن از اشتراک کنندگان برنامه هشت‌روزه‌ آموزشی تحت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۳۱
Background image

برای یک مکتب در ولایت خوست سهولت آب پاک فراهم گردید

برای مکتب (سرکیو بوړیو) در مرکز ولایت خوست، به هزینه مجموعی ۱۹۷ هزار و ۹۷۵ افغانی سهولت دسترسی به آب پاک نوشیدنی ایجاد شده است.
این پروژه شامل تانکرهای ذخیره آب، پایپ‌ها و حفر یک حلقه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۱:۲۸
Background image

کار ساخت تعمیرجدید یک مکتب در مرکز ولایت هرات آغاز شد

کار ساخت تعمیر جدید مکتب کارته امین در مرکز ولایت هرات، به هزینهٔ حدود ۱۰ میلیون افغانی آغاز گردید.
سنگ تهداب این ساختمان که طی محفلی با حضور محترم مولانا نوراحمد اسلام‌جار والی و محترم. . .

بازگشت به اخبار