برگزاری سیمینار ارتقای ظرفیت های مسلکی برای پرسونل اداری مدارس و دارالحفاظ های وزارت معارف

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۰ - ۱۲:۵۰
21564

از سوی ریاست مدارس و دارالحفاظ‌ های معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف، برای مدیران اداری و اجرائیوی مدارس و دارالحفاظ های شهر کابل، سیمینارعلمی دو روزه‌ای ارتقای ظرفیت های مسلکی آغازشد.
محترم الحاج مولوی عبدالرزاق صدیق، رئیس مدارس و دارالحفاظ‌ های وزارت معارف، درسخنرانی افتتاحیه سیمینار یاد شده، پیرامون اهداف و اهمیت این سیمینار صحبت کرده و بر انسجام و هماهنگی مدارس، یکپارچگی برنامه‌های اداری و ایجاد یک منهج واحد تعلیمی تأکید نمود.
در این سیمینار قرار است موضوعات مورد علاقه در بخش های تدریسی و اداری دانستنی های مفید و طرزالعمل های ضروری اداری در زمینه های لازمی کاری از جمله انواع رخصتی‌ها، تقاعد و معرفی افراد تازه مقرر‌شده، ترتیب گزارش‌های حاضری، محاسبه مالیات و توضیح معاشات، و شماری از مسائل ضروری دیگر به شاملان سیمینار آموزش داده شوند.
در پایان، سیمینار با دعایه به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۵۳
Background image

مساعدت مواد درسی برای بیش از ۴۰ هزار تن شاگرد در ولایت لوگر

برای حدود ۴۱۸۸۰ تن شاگردان صنوف اول تا پنجم ۲۸۹ مکتب ولایت لوگر، مجموعا ۲۰۹۲ بستهٔ کمک‌ درسی به ارزش حدود ۱۹۳ هزار دالر، از سوی یک نهاد همکار مساعدت شده است.
به گفته مسوولان معارف ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۴۷
Background image

صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت زابل تهدابگذاری شد

سنگ تهداب ۷ باب صنف درسی و یک اتاق اداری برای لیسه مرکزی ولسوالی شملزی ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شده به مساحت ۱۰ جریب گذاشته شد.
به گفته مسوولان معارف در آن ولایت، هزینهٔ ساخت این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۳۹
Background image

نصب سیستم برق خورشیدی برای یک باب مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

برای مدرسهٔ دینی امام ابوحنیفه (رحمه الله‌ علیه) در ولسوالی اومنه ولایت پکتیکا، سیستم برق سولری با ظرفیت ۳ کیلووات به هزینه ۴۰ هزار افغانی فعال شد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس. . .

بازگشت به اخبار