ترمیم یک باب مکتب به هزینه ۲.۵ میلیون افغانی در شهر کابل

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۴ - ۱۰:۶
شسییبلب

کار ترمیماتی لیسه عبدالرحیم غفورزی واقع ناحیه هشتم شهرکابل که چندی قبل به همکاری یک تن از شخصیت های معارف دوست به هزینه ۲ میلیون و ۵۸۲ هزار و ۶۲۱ افغانی آغاز گردیده بود اینک به پایان رسیده و به بهره برداری مجدد سپرده شد. در محفلی که به این مناسبت دایر گردیده بود قاری عبدالباسط حقانی رئیس و سایر مسئولین ریاست معارف شهر کابل در سخنرانی های شان در مورد اهمیت و همکاری مردم با معارف صحبت کرده و آنرا در زمره صدقات جاریه بیان نمودند. هکذا آنان از آمادگی های همه جانبه وزارت معارف در راستای فراهم آوری تسهیلات لازم تعلیمی و تربیتی برای اولاد وطن اطمینان دادند. متنفذین و نمایندگان مردم محل نیز از ترمیم آن مکتب اظهار خرسندی کرده و از وزارت معارف در راستای فراهم سازی فضای مناسب تعلیمی برای فرزندان شان قدردانی نمودند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

افتتاح ساختمان جدید یک مدرسه دینی به هزینه ۲ میلیون افغانی در ولایت پکتیکا

ساختمان جدید مدرسه دینی رحمانیه در ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا، که به حمایت مالی تجار و مردم محل به هزینه ۲ میلیون افغانی، بنا یافته با حضور مسئولین معارف آن ولایت در مراسمی گشایش یافت. . . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

ترمیم ۲۷ باب مراکز تعلیمی و اداری وزارت معارف در ولایت بلخ

 به گفته محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف، در سال جاری مالی، ۲۷ پروژه ترمیم مراکز تعلیمی و اداری به هزینه مجموعی ۲۵ میلیون و ۲۶۸ هزار و ۴۵. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۶
Background image

یک صدمین جلسه کمیسیون تدریسات وزارت معارف دایر شد

یک صد مین  جلسه نوبتی کمیسیون تدریسات وزارت معارف به ریاست محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در حالی برگزار شد که در آن اعضای کمیسیون مذکور و نمایندگان ۱۲ ریاست. . .

بازگشت به اخبار