در سفر معین تعلیم و‌تربیه وزارت معارف به ولایت پکتیکا

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۵/۱۶ - ۹:۲۵
156

الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم‌و تربیه وزارت معارف و هیئت همراه شان که مصروف ارزیابی وضعیت تعلیمی ولسوالی های سرحدی ولایت های جنوبی کشور می باشند، در حالی که از طرف مولوی عبدالوکیل خالد رئیس معارف آن ولایت همراهی می شد به ولسوالی های سروبی و برمل آن‌ولایت رفته و با آمرین معارف، مسئولین مکاتب و‌مدارس،معاون شورای علماء و متنفذین قومی ولسوالی های یاد شده دیدار و در محوریت وضعیت تعلیمی و تربیتی صحبت نمودند.

در این دیدار ها، از طرف معین وزارت معارف در مورد لایحه مدارس و ‌مکاتب،کیفیت تعلیمی، وضعیت تدریس معلمان، تشکیل عمومی معلمان، احصائیه شاگردان، تعداد علماء در مکاتب و سایر موضوعات مورد ضرورت معلومات خواسته شد که آمرین معارف ولسوالی های مذکور در زمینه معلومات ارائه نمودند.

هم چنان آنان یک سلسله پیشنهادات و مشکلات تعلیمی ولسوالی های خویش را از قبیل: کمبود تشکیل، کمبود معلمین‌مسلکی، تکمیل شدن پروژه های ساختمانی نیمه کاره مربوط مکاتب و‌مدارس، نبود آب صحی در شماری مکاتب وغیره را با هیئت در میان گذاشتند که در زمینه حل آن ها وعده همکاری داده شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولایت ننگرهار

ورکشاپ آموزشی سه‌روزهٔ تحت عنوان «رشد مؤثر تعلیم و تربیه» با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۸۰ تن از مدیران و سرمعلمان مکاتب ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار آغاز شد.
به گفته مسئولین معارف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۸
Background image

تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی اعمار و رسما افتتاح شد

کار اعمار تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان که چندی قبل به کمک مالی کارکنان معارف و پرسونل تعلیمی مکاتب آن ولسوالی آغاز شده بود، اینک با حضور مسئولین معارف، معلمان نهادهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار احاطوی یک باب مکتب در مربوطات ولایت غزنی

کار ساخت دیوار احاطوی مکتب « شهدای آرزو » در مربوطات مرکز ولایت غزنی، با حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
این پروژه که در حدود یک جریب زمین تطبیق می شود، هزینهٔ آن نزدیک به یک میلیون افغانی. . .

بازگشت به اخبار