افتتاح بنای جدید  یک باب مکتب به ارزش نزدیک به ۲۰ میلیون افغانی در ولایت تخار

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۰:۳۸
10

تعمیر جدید لیسه مغلان ولسوالی ینگی قلعه ولایت تخار که به هزینه  ۳۰۰ هزار دالر آمریکایی، معادل ۱۹.۵ میلیون افغانی از سوی یک نهاد همکار با معارف به شکل پخته و اساسی اعمار گردیده است، دارای ۸ هشت صنف درسی، ۲ اطاق اداری، ۲ باب کتاب‌خانه، سالون کنفرانس و ملحقات ضروری دیگر آن می باشد که در مساحت ۲.۵ جریب زمین اعمار گردیده است.
در محفلی که به این مناسبت  تدویر گردیده بود، ضمن اشتراک مسئولان ریاست معارف آن ولایت، محترم مولوی سمیع الله حزب الله والی و مسئولان مقام ولایت تخار، علمای کرام، نماینده نهاد کمک کننده و محاسن سفیدان محل نیز حاضر بودند.
مسئولان در سخنان شان، پیرامون نقش تعلیم و تربیه دراصلاح  جوامع بشری صحبت نموده و از مردم خواستند تا از پلان های این وزارت حمایت نموده و فرزندان خویش را به مراکز تعلیمی بفرستند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۰:۴۲
Background image

ریاست معارف ولایت کابل از مکاتب ولسوالی خاکجبار نظارت کرد

هیئت نظارتی ریاست معارف ولایت کابل از سه پروژه ترمیماتی در ولسوالی خاکجبار نظارت کرد. این پروژه‌ها شامل امور ترمیماتی لیسه چکری، مدرسه دینی بی‌بی سمیه (رضی‌الله‌عنها) و مکتب متوسطه ملنگ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۰:۳۸
Background image

افتتاح بنای جدید  یک باب مکتب به ارزش نزدیک به ۲۰ میلیون افغانی در ولایت تخار

تعمیر جدید لیسه مغلان ولسوالی ینگی قلعه ولایت تخار که به هزینه  ۳۰۰ هزار دالر آمریکایی، معادل ۱۹.۵ میلیون افغانی از سوی یک نهاد همکار با معارف به شکل پخته و اساسی اعمار گردیده است،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۰ - ۱۲:۵۵
Background image

سفر رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف به ولایت ارزگان

محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف به منظور بازدید از پروژه‌های ساختمانی در ولایت ارزگان، وارد آن ولایت شد.
هدف این سفر، بررسی و نظارت از پروژه. . .

بازگشت به اخبار