اخذ امتحان رقابتی از بست های ریاست شورای علمی وزارت معارف

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۹ - ۱۳:۲۷
\zxxcc

با حضور الحاج مولوی عبدالخالق صادق معین تضمین کیفیت، الحاج مولوی شهاب الدین ثاقب رئیس عمومی دفتر مقام وزارت معارف، قاری عبدالباسط رئیس معارف شهر کابل در حالی که برخی روئسای ادارات مرکزی این وزارت نیز حاضر بودند، امتحان رقابتی بست های تخصصی شورای علمی وزارت معارف اخذ شد. ابتداء معین تضمین کیفیت این وزارت از آغاز پروسه مذکور ابراز خرسندی نموده، افزود؛ اکنون روزی است که رهبری وزارت معارف به نمایندگی از رهبری قوی ا.اسلامی افغانستان رقابت آزاد میان متخصصین را به هدف جذب آنان به ریاست شورای علمی این وزارت برگزار می نماید تا با تعمیل شفافیت کامل استخدام برای بست های یاد شده صورت گیرد. هکذا رئیس عمومی دفتر مقام نیز در سخنانی گفت: این که ایجاد یک معارف معیاری مستلزم جذب اشخاص مسلکی می باشد، خوشبختانه رهبری این وزارت متعهد است که اشخاص مستعد ‌را از طریق رقابت آزاد در بست های متذکره بگمارد. قابل یاد آوریست که در پروسه مذکور از سراسر کشور حدود ۱۶۰ تن کادر های علمی اشتراک کرده که در نتیجه از میان آن ها ۱۴ تن در بست های اعلان شده جذب خواهند شد. مراسم با قرائت دعائیه خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۳۱
Background image

افتتاح ساختمان جدید یک مدرسه دینی به هزینه ۲ میلیون افغانی در ولایت پکتیکا

ساختمان جدید مدرسه دینی رحمانیه در ولسوالی ارگون ولایت پکتیکا، که به حمایت مالی تجار و مردم محل به هزینه ۲ میلیون افغانی، بنا یافته با حضور مسئولین معارف آن ولایت در مراسمی گشایش یافت. . . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۴:۲۸
Background image

ترمیم ۲۷ باب مراکز تعلیمی و اداری وزارت معارف در ولایت بلخ

 به گفته محترم مولوی سمیع‌الحق حماس، رئیس حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف، در سال جاری مالی، ۲۷ پروژه ترمیم مراکز تعلیمی و اداری به هزینه مجموعی ۲۵ میلیون و ۲۶۸ هزار و ۴۵. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۱۵:۱۶
Background image

یک صدمین جلسه کمیسیون تدریسات وزارت معارف دایر شد

یک صد مین  جلسه نوبتی کمیسیون تدریسات وزارت معارف به ریاست محترم شیخ عبدالمالک حقانی معین تعلیم و تربیه وزارت معارف در حالی برگزار شد که در آن اعضای کمیسیون مذکور و نمایندگان ۱۲ ریاست. . .

بازگشت به اخبار