اهدای ۵۰۰ متر مربع زمین برای توسعه یک مکتب در ولایت سرپل

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۰ - ۱۶:۱
زظطزظط

قطعه زمینی به مساحت ۵۰۰ متر مربع برای ساخت مکتب ابتدائیه بی‌بی آمنه در قریه ایل‌نبی ولسوالی سانچارک ولایت سرپل از سوی مردم محل اهدا شده که به گفته مسوولان در ریاست معارف ولایت سرپل، این زمین به منظور توسعه زیربناهای آموزشی و فراهم‌سازی فضای مناسب‌تر برای آموزش شاگردان اختصاص داده شده است.
از طرف دیگر، شورای حمایت از معارف لیسه شمس و خیرین محل در ولسوالی مذکور ۱۰۰ اصله درخت سفیدار و ۱۰ هزار افغانی پول نقد را نیز به صندوق خیریه این مکتب کمک کردند که از آن برای پرداخت حقوق سه تن  معلمان رضاکار این مکتب به مصرف خواهد رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۵:۹
Background image

ارسال تابلیت های کلورین به ریاست معارف ولایت پکتیکا

وزارت معارف به تعداد ۱ میلیون و ۷۰۰ عدد قرص های کلورین را به‌منظور تصفیه و پاک‌سازی آب های آشامیدنی برای شاگردان، به ریاست معارف ولایت پکتیکا تسلیم داد تا شاگردان از بیماری‌هایی که در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۷
Background image

اعلان رقابت آزاد بیش از ۴۰۰ بست خالی معلمان در ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا به تعداد (۴۲۸) بست خالی معلمی مکاتب مرکز و ولسوالی‌های خویش را به اعلان سپرد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس معارف ولایت مذکورمی گوید که تکمیل بست‌های خالی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۱۴:۵۲
Background image

ترمیم ۷۸ پایه میز و چوکی یک باب مکتب در شهر کابل

به تعداد ۷۸ پایه میز و چوکی غیر فعال در لیسه عالی ابراهیم خلیل‌الله شهر کابل، به هزینه ۲۳ هزار و ۴۰۰ افغانی از بودیجه معارف ترمیم ومورد استفاده شاگردان قرار گرفت.
به گفته مسوولان ریاست. . .

بازگشت به اخبار