کار ترمیم یک محراب مسجد و کودکستان یک لیسه در شهر کابل پایان یافت

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۶/۱۱ - ۱۱:۵۰
lopnj

 قاری عبدالباسط حقانی رئیس معارف شهر کابل می گوید: کار بازسازی یک محراب مسجد و کودکستان متوسطه بی بی شمسو در مربوطات ناحیه ۸ شهر کابل اخیرا به پایان رسیده و به بهره دبرداری سپرده شد.

هزینه ترمیم مسجد و کودکستان مکتب مذکور مجموعا ۶۱۰ هزار افغانی بوده که از طرف اهالی ناحیه یاد شده پرداخت شده است.
هم چنان نصب سیستم برق آفتابی نیز مشمول هزینه یاد شده می باشد که در متوسطه متذکره فعال گردیده است.

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

آغاز روند توزیع کتاب‌های درسی برای ۲۸۸ مکتب در ولایت لوگر

برای ۲۸۸ مکتب مربوط به ریاست معارف ولایت لوگر، روند توزیع کتاب‌های درسی و مواد آموزشی برای معلمان و شاگردان اصناف اصولی، به ارزش بیش از ۳۱ میلیون افغانی آغاز شده است.

این کتاب‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

طبق هدایت محترم مولوی جمعه‌خان «سروری»، رئیس ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، تیم نظارتی این ریاست طی هفته گذشته با مدیران و مسئولان پنج مکتب رسمی و خصوصی واقع در ناحیه پنجم تعلیمی شهر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۲۳
Background image

‎پایان کارسیمینار آموزشی به مربیان تربیت بدنی مکاتب شهر کابل

‎ ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، به هدف ارتقای ظرفیت های ورزشی مربیان و معلمین تربیت بدنی مکاتب شهر کابل،سیمینار آموزشی را در رشته های والیبال و فوتسال برای ۳۰ تن معلمین ورزش. . .

بازگشت به اخبار