وزیر محترم معارف ا. ا. افغانستان، خطاب به شاملان امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی شهر کابل:

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۰:۴
hg

« تقویت تعلیمات دینی و عصری یکی از اولویت ها وزارت معارف می باشد »

محترم الحاج مولوی حبیب الله آغا وزیر معارف ا.ا. افغانستان در حالی که از طرف مسئولان ریاست های مرکزی این وزارت مشایعت می شد به هدف نظارت و ارزیابی تمهیدات لازمی امتحانات مشترک مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس نواحی شانزدگانه شهر کابل، به لیسه عالی حبیبیه تشریف برده و روند امتحان یاد شده را به صورت حضوری از نزدیک نظارت و ارزیابی نمود.
موصوف حین بازدید از جریان امتحانات مراحل ثانویه و مافوق ثانویه مدارس دینی شهر کابل که در صحن لیسه عالی حبیبیه گرفته شد، 
ضمن ارزیابی های دقیق و علمی اصول نظم جریان امتحان، تلاش های مسئولان را در این خصوص توصیف نمود و در پیوند به شفافیت و تعادل در امتحان مذکور سفارشات لازمی ارائه کرده، تاکید نمود؛ تقویت تعلیمات دینی و عصری یکی از اولویت های وزارت معارف می باشد.
گفتنی است که وزیر محترم معارف، حین ورود به لیسه مذکور از طرف مسئولان و استادان مورد استقبال گرم قرار گرفت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۵:۴
Background image

ملاقات هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف با مسئولان ریاست معارف و مکاتب ولایت خوست

هیئت اعزامی ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف به سرپرستی محترم مولوی بسم الله حسان به‌منظور تقویت هرچه بیشتر فعالیت‌های امر بالمعروف و نهی عن المنکر، با مسئولان ریاست معارف و مکاتب ا.مارتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۵:۱
Background image

پروژه های ساخت و ترمیم مراکز تعلیمی به مصرف بالغ بر یک میلیارد  افغانی درچهار ولایت

طبق گفتۀ محترم مولوی سمیع الحق حماس رئیس حفظ و مراقبت تاسیسات و املاک وزارت معارف؛ حسب پلان آن ریاست و فیصله رهبری محترم این وزارت، تیم انجنیران این ریاست جهت نظارت ازروند تطبیق پروژه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۳۰ - ۱۴:۵۸
Background image

ترمیم ۵  باب مرکز تعلیمی و اداری معارف بالغ بر ۶ میلیون افغانی در ولایت فاریاب

 طبق گزارشات ریاست حفظ و مراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف، درسال جاری ۱۴۰۴ خورشیدی کار ساختمانی ۴ باب مرکز تعلیمی و یک باب تعمیر اداری به هزینه مجموعی۶ میلیون و ۳۲۷ هزار و ۳۲۱ افغانی. . .

بازگشت به اخبار