فشرده چند خبر از ریاست های معارف ولایات

media-moe
چهارشنبه ۱۴۰۲/۳/۱۷ - ۱۳:۵۹
له ولایتونو څخه د پوهني خبرونه

لوگر

به تاسی از هدایت ریاست احصائیه و معلومات وزارت معارف، روند تثبیت و راجستر کارمندان رسمی، معلمان و دانش‏ آموزان ریاست معارف ولایت لوگر در یک مراسمی با حضور هیئت رهبری آن  ریاست آغاز گردید.
 قرار است این روند تا یک ماه تکمیل گردد و طی آن، همه پرسونل ریاست معارف لوگر ثبت دیتابیس مدیریت احصائیه آن ریاست گردیده که هم زمان  دیتابيس آنلاین وزارت معارف نیز قابل درسترس می باشند.

بغلان

الحاج مولوی محمد نور عزيزی رئیس معارف ولایت بغلان با نماینده مؤسسات همکار در آن ولایت ملاقات نمود.
 در این دیدار رئیس معارف بغلان با نماینده مؤسسات متذکره در مورد کارکردها و پیشرفت های معارف، فعالیت نهادهای همکاری، تاثیرگذاری صنوف تعلیمات محلی و دیگر موضوعات صحبت نمود.

کابل

مولوی عبدالحق حقانی رئیس معارف ولایت کابل، از فعالیت‌های تعلیمی و اداری لیسه‏ های عبدالشکور رشاد و حسین خیل ولسوالی بگرامی ولایت کابل نظارت دیدن نمود.

کاپیسا

مولوی محمد فرید حقاني رئیس معارف ولایت کاپیسا در یک سفر کاری به ولسوالی تگاب آن ولایت، از فعالیت های درسی و مسایل اداری مکتب های شهید محمد امان و الحاج شهزاده نظارت کرد.

لغمان

به تعداد ۴۰ تن دانش‏ آموزان صنف‏ های تعلیمات محلی و تسریعی تحت حمایت مؤسسه بین المللی آسیا، از یک دوره آموزشی سه ساله فارغ و پس از سپری نمودن پروسه امتحان، به لیسه سلطان غازی بابای شهر مهترلام، معرفی گردیدند.

 

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۳۲
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای مدیران و سرمعلمان مکاتب در ولایت ننگرهار

ورکشاپ آموزشی سه‌روزهٔ تحت عنوان «رشد مؤثر تعلیم و تربیه» با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۸۰ تن از مدیران و سرمعلمان مکاتب ولسوالی خوگیانی ولایت ننگرهار آغاز شد.
به گفته مسئولین معارف. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۸
Background image

تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان به هزینه بیش از ۱ میلیون افغانی اعمار و رسما افتتاح شد

کار اعمار تعمیر آمریت معارف ولسوالی یمگان ولایت بدخشان که چندی قبل به کمک مالی کارکنان معارف و پرسونل تعلیمی مکاتب آن ولسوالی آغاز شده بود، اینک با حضور مسئولین معارف، معلمان نهادهای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۹ - ۱۲:۲۵
Background image

آغاز کار ساخت دیوار احاطوی یک باب مکتب در مربوطات ولایت غزنی

کار ساخت دیوار احاطوی مکتب « شهدای آرزو » در مربوطات مرکز ولایت غزنی، با حمایت مالی مردم محل آغاز شد.
این پروژه که در حدود یک جریب زمین تطبیق می شود، هزینهٔ آن نزدیک به یک میلیون افغانی. . .

بازگشت به اخبار