جمع آوری 28352 جلد کتاب درسی در نورستان

media-moe
شنبه ۱۳۹۸/۶/۱۶ - ۱۰:۳۶
جمع آوری 28352 جلد کتاب درسی در نورستان

وزارت معارف_نورستان: بتآ سی از هدایت دکتر محمد میرویس بلخی سر پرست وزارت معارف افغانستان مبنی بر کمپاین جمع آوری خانه به خانه کتب درسی اضافی از خانواده ها اینک با تلاش رهبری ریاست معارف ولایت نورستان وحمایت مردم شریف نورستان و والدین دانش آموزان از این برنامه جمعآ به تعداد 28352 جلد کتب درسی جمع آوری واز سوی ادارات مکاتب برای شاگردانیکه در کتاب های درسی شان کمبود داشتند توزیع گردید.
ریاست معارف نورستان حمایت مردم از برنامه های وزارت معارف را ستوده واز آنها خواست تا در شمولیت اطفال شان به مکتب از جمله دختران مبادرت ورزند.
رهبری وزارت معارف نیز از همکاری وپیشتبانی ملت غیور و معارف دوست افغانستان از برنامه های معارف اظهارقدردانی نموده و می خواهد تا دراین راستا سهم بیشتری بگیرند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۱۰:۳۷
Background image

یک باب مکتب جدید به هزینه بیش از ۱۲ میلیون افغانی در ولایت هلمند تاسیس شد

یک باب مکتب به نام خالد بن ولید (رضی‌الله‌عنه) در ولسوالی دیشو ولایت هلمند از سوی وزارت معارف ایجاد و رسما به فعالیت آغاز کرد.
به گفته مسوولان معارف در ولایت هلمند؛ ولسوالی دیشو که یکی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۷
Background image

۱۰ باب مکتب به هزینه نزدیک به ۷ میلیون افغانی در ولسوالی سروبی ولایت کابل ترمیم شد

کار ترمیم ۱۰ باب مکتب در ولسوالی سروبی ولایت کابل، با حمایت مالی یک نهاد همکار، به هزینه ۶٫۸ میلیون افغانی اخیرا تکمیل و طی نشستی با حضور مسوولان ریاست معارف ولایت کابل به بهره‌برداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۷ - ۹:۵۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده در ولایت کاپیسا

طبق پلان مطروحه؛ ریاست معارف ولایت کاپیسا  از ۲۰۸ تن اطفال مهاجرین عودت‌کننده به ملک امتحان تعیین سویه تعلیمی اخذ کرد.
مسوولان ریاست معارف ولایت کاپیسا طی سخنانی اظهار داشتند: «هیچ. . .

بازگشت به اخبار