رئیس دفتر سیاسی ا.ا. با سرپرست وزارت معارف دیدار نمود

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۸/۶ - ۱۵:۴۳
یبا

محمد سهیل شاهین رئیس دفتر سیاسی ا.ا. افغانستان در کشور قطر با الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف دیدار و در محوریت نظام معارف کشور با هم بحث و ملاقات نمودند.
ابتداء سرپرست وزارت معارف از سفر هیئت بلند رتبه ا.ا. به وزارت معارف استقبال نموده و تشریف آوری آنها را خیر مقدم گفت و مورد پلان ها، اهداف، دستاورد ها و بالاخص در پیوند به پلان سه ساله ملی معارف که در حال نظر سنجی محتوایی است، معلومات مبسوطی برای هیئت مذکور ارائه کرد.
متعاقبا رئیس دفتر سیاسی ا.ا. افغانستان مقیم کشور قطراز پیشرف ها و خدمات دو سال و اندی که از فتح کابل می گذرد و در معارف انجام یافته به نیکویی یاد آور شده و علاوتا یک سلسله نظریات و مشوره های لازم را نیز با رهبری وزارت معارف شریک ساخت.
موصوف تصریح کرد: تعلیم و تربیه یکی از عناصر و پایه های مهم و اساسی پیشرفت هر کشور را تشکیل می دهد و ا.ا. اسلامی افغانستان کماکان از این پروسه در کشور حمایت جدی نموده و نظام معارف را در محراق دید خود قرار داده است.
موصوف اطمینان داد که رهبری ا.ا. از پلان ها و برنامه های این وزارت به صورت همیشگی حمایت همه جانبه نموده و می نماید.
در فرجام، یکبار دیگر سرپرست وزارت معارف از تشریف آوری رئیس دفتر سیاسی ا.ا. افغانستان در کشور قطر به این وزارت قدردانی کرده و ملاقات با هیئت مذکور را در تطبیق پلان ها و پروگرام های این وزارت ممد و موثر بیان نمود.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

په ښوونیزو مراکزو کې د نویو زده کوونکو د جذب او نوم لیکنې په اړه د پوهنې وزارت اعلامیه

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
درنو هېوادوالو راځئ! چې نوی ښوونیز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

په بادغیس ولایت کې له م/جاهدینو څخه د تعلیمي سویې د تثبیت ازموینه واخیستل شوه

د بادغیس ولایت پوهنې ریاست د هېواد د اولادونو لپاره د تعلیمي اسانتیاوو برابرولو په موخه، له هغو ۲۱۰ تنو م/جاهدینو څخه چې له زده کړو څخه پاتې شوي وو، د تعلیمي سویې د تثبیت ازموینه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

د سرپل ولایت عام ولس لخوا پوهنې سره له ۱۹ میلیونه افغانیو څخه زیاته مرسته شوې

د سرپل ولایت پوهنې ریاست په یوه خبرپاڼه کې ویلي دي؛ د ۱۴۰۴ لمریز کال په جریان کې د یاد ولایت خلکو، د سیمې مشرانو او تعلیمي شوراګانو په ټولیز ډول ۱۹ میلیونه ۱۶۴ زره ۸۵۱ افغانۍ د پوهنې له. . .

BACK TO NEWS