برگزاری سیمینار فرامین مقام عالی ا. مارت اسلامی برای کارمندان معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۲ - ۱۱:۲۳
قف

 برای کارمندان معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف در رابطه به جلوگیری از رسوم و عنعنات ناپسند جامعه که در فرامین مقام عالی رهبری ا/مارت اسلامی افغانستان متبلور یافته است، سیمینار دایر شد.
در این سیمینار مفتی عبدالولی سداد رئیس ارزیابی استعداد های وزارت معارف در پیوند به سنن ناپسند از قبیل مصارف گزاف در محافل عروسی و خوشی، مجالس غم، برگشت از حج عمره می باشد، به شاملان سیمینار معلومات مبسوط و جامع ارائه کرده، و هر یک از مفردات فرمان یاد شده را به گونه مفصل توضیح و تشریح نمود.
وی با توجه به واقعیت های جامعه، تصریح کرد: این گونه رواج های نامناسب و ناپسند با ارزش های اسلامی و فرهنگ ملی ما در تناقض می باشد، پس چگونه می توانیم آن را از طریق اصلاح، عقل و ایمان از جامعه برداریم؟
هدف از تدویر این سیمینار صرف توضیح فرامین نبوده، بلکه باید چنان جامعه را اعمار نماییم که در آن سنت جا داشته و شریعت حاکم باشد.
شاملان سیمینار از تدویر هم چو نشست های علمی در تنویر اذهان عامه و اعمار جامعه منزه مطابق به شریعت اسلامی موثر واقع می شود، استقبال کردند.

تازه خبرونه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۵۳
Background image

لوګر ولایت کې د ۲ مېلیونه افغانیو په لګښت د یوې دیني مدرسې بنسټ ډبره کېښودل شوه

د لوګر ولایت مرکز پل علم ښار اړوند د حاجي ګلون کلي په سیمه کې د "یوسفيه" دیني مدرسې بنسټ ډبره د پوهنې مسئولینو په حضور کې کیښودل شوه.
یاده مدرسه د یو معارف‌دوست شخص په لګښت، په هغه نیم. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۵۰
Background image

د ولایتونو له پوهنې د څو خبرونو لنډيز

پکتيا
د پکتیا ولایت شیخ‌آباد ولسوالۍ د منبع‌العلوم ديني مدرسې لپاره د تشنابونو او اوبو رسولو سیسټم چارې د همدې مدرسې د مسئولینو لخوا د ۱۵۰ زره افغانیو په لګښت پیل شوې.

بامیان
د بامیان. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۴۷
Background image

د پکتیکا ولایت ۱۴ ولسوالیو ته تعلیمي مواد توزېع شول

د پکتیکا ولایت پوهنې ریاست ۴۲ ډوله اداري او تعلیمي مواد، چې لګښت یې ۵ مېلیون افغانۍ دی، د مدرسینو مسلکي پراختیا غړو او د ۱۴ ولسوالیو آمریتونو ته ووېشل.
یاد مواد چې پکې قرطاسیه، مېزونه،. . .

BACK TO NEWS