نشست معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف با آمرین و استادان دارالعلوم های شهر کابل

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۸ - ۱۳:۳۴
145

الحاج مولوی کرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف، در نشستی با آمرین و استادان دارالعلوم های شهر کابل، دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار آمرین و استادان مذکور ضمن ارائه پیشنهادات و مشکلات شان، پلان های سال نو تعلیمی ۱۴۰۴ ادارات شان را نیز با معین تعلیمات اسلامی شریک ساختند.

متعاقبا معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف بعد از شنیدن نظریات و پیشنهادات حاضرین در مجلس؛ ضمن صحبت های رهنمودی به آن ها اطمینان داد که به مشکلات و پیشنهادات شان عندالموقع رسیدگی خواهد شد و از مسئولین مذکور خواست تا در تطبیق پلان ها و برنامه های این وزارت همکاری نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۲:۰
Background image

مساعدت بیش از ۱.۱ میلیون افغانی با مکاتب در ولایت پکتیکا

در جریان سال تعلیمی ۱۴۰۴، برای ۳۰ باب مکتب ولسوالی سروبی ولایت پکتیکا، به ارزش ۱ میلیون و ۱۱۳ هزار و ۹۰۰ افغانی از سوی شوراهای والدین، تاجرمحل، جوانان و دیگر نهادهای خیریه کمک صورت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۸
Background image

اتمام پروژه های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در مربوطات ولایت کابل

پروژه‌های ترمیم و بازسازی چهار باب مکتب در ولسوالی‌های چهارآسیاب و موسهی ولایت کابل، تکمیل و با حضور مسئولین معارف ولایت کابل به بهره‌برداری مجدد سپرده شدند. 
پروژه ها شامل ساخت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۵ - ۱۱:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی برای اعضای انکشاف مسلکی معلمین در ولایت پکتیکا

از سوی ریاست معارف ولایت پکتیکا، برای ۱۳۸تن اعضای انکشاف مسلکی معلمین ۲۴ ولسوالی آن ولایت سیمینار  ۹ روزه‌ٔ  آموزشی به حمایت مالی یکی از نهادهای همکار با معارف آغاز شد.
مسؤلان ریاست. . .

بازگشت به اخبار