تدویر ورکشاپ سه روزه برای کارمندان معارف ولایت پکتیکا

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۰/۳/۳۰ - ۲۱:۴۰
د پکتیکا ولايت پوهنې ریاست کارکوونکو ته ښوونیز ورکشاپ جوړ شو

وزارت معارف، پکتیکا: برای کارمندان ریاست معارف ولایت پکتیکا ورکشاپ سه روزه جهت تامین شفافیت در استفاده از کمک های نقدی برنامه اقرا، در تالار جلسات ریاست معارف آن ولایت تدویر گردید.

در ورکشاپ متذکره والدین دانش آموزان، مدیران مکاتب و اعضای نظارت پنج ولسوالی ( سر روضه، ارگون، سروبی، خیرکوت وجانی خیل) اشتراک داشته که روی طرز العمل و شیوه های مصرف کمک های نقدی برنامه اقرا صحبت های همه جانبه صورت گرفته که قرار است تا دو روز دیگر نیز ادامه داشته باشد.

انجینر محراب الدین شفق رییس معارف ولایت پکتیکا برگزاری چنین ورکشاپ ها را در جهت تامین شفافیت در استفاده از کمک های نقدی موثر دانسته و از شرکت کنندگان خواست که مکاتب را خوب‌تر نظارت کنند و کمک های نقدی که از طرف برنامه اقرا صورت میگیرد به جای مناسب از آن استفاده کنند. 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۵۳
Background image

مساعدت مواد درسی برای بیش از ۴۰ هزار تن شاگرد در ولایت لوگر

برای حدود ۴۱۸۸۰ تن شاگردان صنوف اول تا پنجم ۲۸۹ مکتب ولایت لوگر، مجموعا ۲۰۹۲ بستهٔ کمک‌ درسی به ارزش حدود ۱۹۳ هزار دالر، از سوی یک نهاد همکار مساعدت شده است.
به گفته مسوولان معارف ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۴۷
Background image

صنوف درسی جدید برای یک مکتب در ولایت زابل تهدابگذاری شد

سنگ تهداب ۷ باب صنف درسی و یک اتاق اداری برای لیسه مرکزی ولسوالی شملزی ولایت زابل روی قطعه زمین وقف شده به مساحت ۱۰ جریب گذاشته شد.
به گفته مسوولان معارف در آن ولایت، هزینهٔ ساخت این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۳ - ۱۰:۳۹
Background image

نصب سیستم برق خورشیدی برای یک باب مدرسه دینی در ولایت پکتیکا

برای مدرسهٔ دینی امام ابوحنیفه (رحمه الله‌ علیه) در ولسوالی اومنه ولایت پکتیکا، سیستم برق سولری با ظرفیت ۳ کیلووات به هزینه ۴۰ هزار افغانی فعال شد.
محترم مولوی عبدالوکیل خالد، رئیس. . .

بازگشت به اخبار