پایان سیمینار ریاست اصلاحات اداری و خدمات ملکی برای شماری از روئساء و آمرین وزارت ها

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۲/۴ - ۱۰:۱۰
21

به ابتکار ریاست اصلاحات اداری و خدمات ملکی، زیر عنوان « نظارت و مراقبت » سیمینار ۵ روزه که برای ۱۸۰تن از روئساء و آمرین وزارت خانه ها و ادارات مختلف دایر شده بود، اینک موفقانه به پایان رسید.
در این سیمینار از طرف وزارت معارف مفتی حبیب الله قتاده نوری رئیس نشرات و روابط عامه، مولوی صدرالدین سعد رئیس مالی و  حسابداری، عبدالرزاق صدیق رئیس مدارس و دارالحفاظ هاو مولوی محمد ابراهیم عمری رئیس انکشاف مسلکی معلمین این وزارت حضور داشتند.
به گفته مسئولین هدف از تدویر این سیمینار، تقویه پروسه نظارت و مراقبت امور اداری در ادارات، شفافیت در امور محوله، آشنایی بیشتر به لایحه وظایف، ارتقای ظرفیت های کاری و مسلکی مسئولین خدمات ملکی و تحکیم هماهنگی های تنگاتنگ میان وزارت ها و ادارات، می باشد.
در مراسم اختتامیه سیمینار یاد شده، رئیس مالی و حسابداری وزارت معارف در سخنان شان، راه اندازی هم چو نشست های علمی را برای مسئولین و کارمندان مهم خوانده، تصریح کرد: راه اندازی این چنین برنامه ها نه تنها برای شفافیت در ادارات ما مفید است، بلکه توانمندی های کاری کارمندان را تقویه بخشیده تا آن ها بتوانند این مهارت ها را در ادارات شان عملی سازند.
سیمینار با قرائت دعائیه از طرف مفتی حبیب الله قتاده نو.ری رئیس نشرات و روابط عامه وزارت معارف خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۲:۲
Background image

مشاهده دروس عملی، گامی مؤثر در ارتقای ظرفیت معلمان و مدیران مکاتب میدان وردگ

برنامه «کوچنگ» که عبارت از مشاهده، عملیه ارائه دروس مضامین از طرف استادان در صنوف درسی می باشد، تحت عنوان «تهیه و ترتیب پلان ساعتوار، سالانه و پلان رشد مسلکی مدیران، سرمعلمان و معلمان». . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۲:۰
Background image

افتتاح صنف سواد آموزی در ریاست انکشاف دهات ولایت بامیان

بر بنیاد تفاهم‌‎نامه وزارت های معارف با وزارت انکشاف دهات، ریاست معارف ولایت بامیان یک صنف سواد آموزی را در ریاست انکشاف دهات آن ولایت ایجاد و فعال نمود.

قرار است در این صنف برای. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۱:۵۶
Background image

سیمینار آموزش های مسلکی« آسان سازی امور اداری» برای کارمندان ریاست معارف ولایت خوست

برنامه آموزشی دو روز به هدف ساده‌سازی و اصلاح پروسه‌های اداری برای کارمندان ریاست معارف خوست از سوی ریاست عمومی اداره امور راه‌اندازی شد.

در مراسم افتتاح این سیمینارکه با حضور محترم. . .

بازگشت به اخبار