رقابت های حفظ و حسن تلاوت قرآنکریم میان ط.لاب مدارس ولایت هلمند برگزار گردید

در جریان رقابت های حفظ و حسن قرائت تحت نام « نجمالقرآن » که از سوی معینیت تعلیمات اسلامی وزارت معارف با اعزام هیئتی به ترکیبی از قراء و علمای کرام معینیت یاد شده به ولایات جنوبی کشور راه اندازی گردیده است، اینک مطابق پلان، این رقابت ها میان ۳۳ تن از حافظان قرآنکریم در ولایت هلمند دایر گردید.
این مسابقات در حضور الحاج مولوی عبدالرحمن مسلم والی، الحاج مولوی محمد عوض انصاری رئیس و مسئولین ریاست معارف، اعضای شورای علماء، یک تعداد استادان و ط.لاب کرام مدارس ولایت هلمند با شفافیت کامل در دو رشته حسن قرائت و حفظ قرآن عظیم الشان صورت گرفت که در نتیجه محمد ادریس
ط.البالعلم مدرسه دینی سعد بن وقاص در رشته حفظ و سراجالدین ط.البالعلم دارالعلوم شرعیه در رشته حسن قرائت قرآن کریم جایگاه نخست را از آن خود نمودند. مسئولین معارف ضمن تبریکی واعطای جوایز به شاگردان ممتاز رقابت های مذکور، از خداوند منان مؤفقیت های مزید برای شان استدعا کردند.