اعمار ساختمان های جدید برای آمریت‌های معارف سه ولسوالی در ولایت غور

media-moe
شنبه ۱۴۰۵/۲/۵ - ۱۰:۰
514651

سنگ‌تهداب تعمیرات جدید آمریت‌های معارف ولسوالی‌های دولینه، پسابند و تیوره در ولایت غور از طرف محترم الحاج مولوی غلام‌محمد کاظم، رئیس معارف این ولایت به هزینه مجموعی ۱ میلیون و ۶۵۰ هزار افغانی از بودیجه وزارت معارف گذاشته شد.
رئیس معارف ولایت غور هنگام گذاشتن سنگ‌تهداب این ساختمان‌ها گفت؛ آمریت‌های معارف ولسوالی‌های مذکور فاقد تعمیر اداری مناسب بوده که با منظوری بودیجه مورد نیاز، کار ساخت پروژه مذکور آغاز شد.
براساس گفته‌های مسوولان معارف آن ولایت؛ تعمیر آمریت معارف ولسوالی دولینه به هزینهٔ ۷٠٠ هزار افغانی دارای پنج اتاق با تمام ملحقات، ساختمان آمریت معارف ولسوالی پسابند به هزینهٔ ۳۵٠ هزار افغانی دارای سه‌اتاق اداری با ملحقات آن و تعمیر آمریت معارف تیوره به هزینهٔ ۶٠٠ هزار افغانی دارای ۸ اتاق با ملحقات آن ساخته می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۶:۷
Background image

خلاصه اخبار امروز

1-    معارف شهر کابل:یک تعمیر ۸ اتاقه در ریاست معارف شهر کابل به هزینه مجموعی ۷۸۲ هزار و ۴۷۰ افغانی از بودیجه وزارت معارف ترمیم و بازسازی شده و در نشستی با حضور محترم الحاج مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۱
Background image

ترمیم و اعمار دفتر‌های اداری به هزینه بیش از ۱.۳ میلیون افغانی در ریاست معارف شهر کابل

یک تعمیر ۸ اتاقه در ریاست معارف شهر کابل به هزینه مجموعی ۷۸۲ هزار و ۴۷۰ افغانی از بودیجه وزارت معارف ترمیم و بازسازی شده و در نشستی با حضور محترم الحاج مولوی عبدالخالق صادق، معین تضمین. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۴:۴۱
Background image

مساعدت قرطاسیه و مواد درسی با آمریت معارف ولسوالی حصه اول ولایت پنجشر

به منظور فراهم‌سازی امکانات بهتر آموزشی، به ارزش یک‌ صد هزار افغانی قرطاسیه و مواد درسی از سوی شخصیت‌معارف‌پرور محترم غلام ایشان ملک‌زاده با آمریت معارف ولسوالی حصه اول ولایت پنجشیر. . .

بازگشت به اخبار