در مربوطات ولایت فاریاب یک باب مکتب به بهره برداری سپرده شد

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۰:۴۶
6464

تعمیر جدید ابتدائیه الهندی خانه در ولسوالی اندخوی ولایت فاریاب با اشتراک مسوولان معارف آن ولایت، در حالی که شماری از علمای کرام، متنفذین و نمایندگان مردم محل نیز حاضر بودند، افتتاح و به بهره برداری سپرده شد.
این مکتب که در مساحت ۱۲۰۰۰متر مربع زمین به گونه اساسی و پخته اعمار شده،  دارای ۶ صنف درسی، یک اتاق اداری، آزمایشگاه مجهز با وسایل ضروری، سیستم آبرسانی و برق  آفتابی و دیگر نیازمندی ها می باشد به مصرف ۱۹،۴۸ میلیون افغانی به کمک یک نهاد حمایت گر از معارف احداث شده است.
گفتنی است که مکتب یاد شده فاقد تعمیر اساسی بوده و هم در این مکتب به تعداد ۴۶۸ تن شاگرد مصروف فرا گیری تعلیم می باشند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۴۰
Background image

توزیع ۳۰ باب خیمه به مکاتب ولایت غور

۳٠ باب خیمه به ارزش مجموعی ۲ میلیون و ۴۷۸ هزار و ۲۸ افغانی از سوی یک نهاد همکار برای مکاتب ولسوالی‌‌های مرغاب، الفاروق، پسابند و مرکز ولایت غور توزیع شده‌است. 
توزیع این خیمه‌ها می. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۳۳
Background image

برگزاری نشست مشورتی رهبری وزارت معارف با شماری از علما و مهتممان مدارس دینی در ولایت میدان‌وردک

به‌منظور ارتقای کیفیت آموزشی، تطبیق بهتر نصاب و منظم‌سازی امور اداری در مدارس دینی، نشست مشورتی با حضور رهبری وزارت معارف، علما و مهتممان مدارس دینی در ولایت میدان‌وردگ برگزار شد.
در. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۹ - ۱۵:۲۶
Background image

برگزاری کارگاه شش روزه برای کارمندان ریاست معارف ولایت کابل

کارگاه آموزشی شش‌روزه به منظور ارتقای ظرفیت کارمندان مدیریت‌های تفتیش، مالی، تدارکات و خدمات ریاست معارف ولایت کابل، از سوی ریاست تفتیش داخلی مقام وزارت معارف در مقر آن ریاست برگزار شد.. . .

بازگشت به اخبار