وقف زمین برای اعمار یک باب مکتب در ولایت نورستان

media-moe
شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۲:۳۴
9684

باشندگان معارف‌دوست قریه باندول ولسوالی مندول ولایت نورستان، به هدف رشد و تقویت تعلیم، از دارایی های شخصی شان بیش از ۱.۳ میلیون افغانی را به معارف آن ولایت پرداخت کرده و یک جریب زمین را نیز برای ساخت لیسه باندول خریداری نموده‌اند که به مسئولین محلی ریاست معارف ولایت نورستان تسلیم داده شد.
مسئولین ریاست معارف آن ولایت، این اقدام را نشانه علاقمندی و تعهد مردم منطقه به گسترش نظام تعلیمی و تلاش ارزنده‌ای برای آینده روشن نسل‌های بعدی یاد کرده‌اند.
رهبری وزارت معارف از حمایت های مردم به معارف استقبال کرده و از مساعدت اهالی ولسوالی مندول ولایت نورستان برای ساخت مکتب یاد شده قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه از اطفال مهاجران عودت کننده در ولایت لوگر

ریاست معارف ولایت لوگر به منظور تثبیت سطح تعلیمی اطفال مهاجران عودت کننده، از ۵۶ تن آنان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
امتحان مذکور به گونه شفاف و عادلانه اخذ گردید و قرار است اطفال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۷
Background image

بازدید هیئت وزارت معارف از روند نظارت و ارزیابی در ریاست معارف بدخشان

محترم مولوی غلام‌ ربی ربانی، رئیس نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی وزارت معارف، همراه با هیئت موظف معینیت تضمین کیفیت، به‌ منظور بررسی روند نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی، شناسایی مشکلات موجود و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۶
Background image

خلاصه چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- سمنگان:
مساعدت مبلغ ۵۰ هزار افغانی از سوی مردم محل با لیسه ایبک در مرکز ولایت سمنگان.

- ننگرهار:
اعمار دیوار احاطه آمریت معارف شینواری به هزینه ۸۰ هزار افغانی از سوی شماری از اشخاص. . .

بازگشت به اخبار