گشایش یک باب مدرسه دینی و نصب شبکه آبرسانی در دو لیسه ولایت غزنی

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۲۶ - ۱۵:۲۹
شب

مدرسه رحمیه در ولسوالی مقر ولایت غزنی رسما گشایش یافته و به بهره برداری سپرده شد.

این مدرسه با مصرف ۸۰۰ هزار افغانی از مساعدت های باشندگان ولسوالی مذکور، روی یک جریب زمین در روستای اصغرخیل ولسوالی یاد شده ولایت غزنی احداث شده که دارای ۵ باب صنف درسی با دیگر تاسیسات لازمی آن می باشد.

مدرسه متذکره در یک وقت ظرفیت حدود ۳۰۰ تن طلاب را دارا می باشد.

مسئولان معارف، علمای کرام و نمایندگان مردم در مراسم افتتاحیه این مدرسه هر یک در صحبت های شان از اهمیت علم و تاثیرات مثبت آن در اصلاح و رفاه جامعه یاد کردند.

در یک خبر دیگر:

هکذا مردم معارف دوست ولسوالی قره باغ این ولایت نیز در یک اقدام نیک، به هدف خدمت به اطفال مکاتب، به هزینه ۴۰ هزار افغانی سیستم های آبرسانی را در لیسه های نسوان مرکزی و اوقلیاقل منطقه شان نصب و فعال نمودند.

رهبری وزارت معارف از اهتمام و مساعدت های مالی و معنوی مردم را در امر ایجاد، اعمار، تجهیز و توسعه نهاد های تعلیمی در کشور استقبال کرده و از آن قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۵۱
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه از اطفال مهاجران عودت کننده در ولایت لوگر

ریاست معارف ولایت لوگر به منظور تثبیت سطح تعلیمی اطفال مهاجران عودت کننده، از ۵۶ تن آنان امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
امتحان مذکور به گونه شفاف و عادلانه اخذ گردید و قرار است اطفال. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۷
Background image

بازدید هیئت وزارت معارف از روند نظارت و ارزیابی در ریاست معارف بدخشان

محترم مولوی غلام‌ ربی ربانی، رئیس نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی وزارت معارف، همراه با هیئت موظف معینیت تضمین کیفیت، به‌ منظور بررسی روند نظارت، ارزیابی و گزارش‌دهی، شناسایی مشکلات موجود و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲ - ۱۱:۴۶
Background image

خلاصه چند خبر از ریاست‌های معارف ولایات

- سمنگان:
مساعدت مبلغ ۵۰ هزار افغانی از سوی مردم محل با لیسه ایبک در مرکز ولایت سمنگان.

- ننگرهار:
اعمار دیوار احاطه آمریت معارف شینواری به هزینه ۸۰ هزار افغانی از سوی شماری از اشخاص. . .

بازگشت به اخبار