وقف بیش از ۲ جریب زمین برای معارف در ولایت پکتیا

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۳ - ۱۲:۴۱
FSADF

به هدف انکشاف محیط تعلیمی، قطعه زمینی به مساحت ۲.۶ جریب از سوی اهالی مرکز برای لیسه ابراهیم‌خیل شهر گردیز ولایت پکتیا وقف گردیده و اسناد آن رسما به ریاست معارف آن ولایت سپرده شد.

رهبری وزارت معارف از مساعدت ها و حمایت‌های مادی و معنوی مردم کشور با نظام معارف و بالاخص مساعدت مردم معارف پرور ولایت پکتیا با مکاتب آن ولایت اظهار سپاسگزاری و قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۵
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده به کشور در معارف شهر کابل

ریاست معارف شهر کابل طی سال ۱۴۰۴ تعلیمی در نزدهمین دور امتحانات تثبیت سویه تعلیمی اطفال مهاجرین عودت کننده به کشور، از  ۳۵۰ تن اطفال مهاجر امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
این امتحان. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۲:۱۱
Background image

خلاصه دستاوردهای سه ماه اخیر ریاست معارف ولایت خوست

۱. در ولسوالی اسماعیل‌خیل مندوزی، با همکاری یک نهاد خیریه، به هزینه ۵۵۰ هزار افغانی ۸ صنف درسی ساخته شده است.

۲. با حمایت مالی یک نهاد همکار، برای ۳۹۰ تن معلمان کارگاه‌های آموزشی «. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۳ - ۱۱:۵۶
Background image

ریاست معارف ولایت سرپل از بیش از ۳۰۰ تن امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد

ریاست معارف ولایت سرپل، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از حدود ۳۰۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

بازگشت به اخبار