دیدار سرپرست اداره ملی امتحانات با سرپرست وزارت معارف

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۶ - ۱۳:۶
asdfg

شیخ عبدالباقی حقانی سرپرست اداره ملی امتحانات با الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف در محوریت فراهم آوری تسهیلات لازم و چگونگی اخذ امتحان کانکور، همکاری های متقابل فی مابین هردو نهاد یاد شده و سایر موضوعات مورد علاقه و مرتبط به معارف با هم بحث و تبادل نظر نمودند.

ابتداء رئیس ملی امتحانات در مورد ترتیب سئوالات و نحوه اخذ امتحان کانکور سال ۱۴۰۳ ه.ش. با سرپرست وزارت معارف صحبت نموده و خاطر نشان ساخت که اداره مذکور حتی الامکان کوشش می نماید تا خدمات یک سان را در مرکز و ولایات برای متقاضان و شاملان امتحان کانکور، فراهم نماید.

وی برای رهبری وزارت معارف از شفافیت، صحت و مصئونیت در تهیه سئوالات و پروسه انتقال آن به حوزه های اخذ امتحان و سایر موارد ذیدخل در پیوند به امتحان کانکور، اطمینان داده گفت در این رابطه قبلا به کمک سایر ارگان های ذیربط، منجمله وزارت معارف تدابیر لازمی اتخاذ گردیده است.

متعاقبا سرپرست وزارت معارف تشریف آوری رئیس و مسئولین اداره ملی امتحانات را به وزارت معارف خیر مقدم گفته و ضمن تاکید به شفافیت در پروسه امتحان کانکور، از همکاری و تلاش های اداره یاد شده در این راستا اظهار امتنان و قدردانی نمود.

بالمقابل سرپرست وزارت معارف نیز به هیئت اطمینان داد که وزارت معارف کماکان در تمام بخش ها آماده همکاری با اداره ملی امتحانات می باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار