دیدار سرپرست اداره ملی امتحانات با سرپرست وزارت معارف

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۳/۶ - ۱۳:۶
asdfg

شیخ عبدالباقی حقانی سرپرست اداره ملی امتحانات با الحاج مولوی حبیب الله آغا سرپرست وزارت معارف در محوریت فراهم آوری تسهیلات لازم و چگونگی اخذ امتحان کانکور، همکاری های متقابل فی مابین هردو نهاد یاد شده و سایر موضوعات مورد علاقه و مرتبط به معارف با هم بحث و تبادل نظر نمودند.

ابتداء رئیس ملی امتحانات در مورد ترتیب سئوالات و نحوه اخذ امتحان کانکور سال ۱۴۰۳ ه.ش. با سرپرست وزارت معارف صحبت نموده و خاطر نشان ساخت که اداره مذکور حتی الامکان کوشش می نماید تا خدمات یک سان را در مرکز و ولایات برای متقاضان و شاملان امتحان کانکور، فراهم نماید.

وی برای رهبری وزارت معارف از شفافیت، صحت و مصئونیت در تهیه سئوالات و پروسه انتقال آن به حوزه های اخذ امتحان و سایر موارد ذیدخل در پیوند به امتحان کانکور، اطمینان داده گفت در این رابطه قبلا به کمک سایر ارگان های ذیربط، منجمله وزارت معارف تدابیر لازمی اتخاذ گردیده است.

متعاقبا سرپرست وزارت معارف تشریف آوری رئیس و مسئولین اداره ملی امتحانات را به وزارت معارف خیر مقدم گفته و ضمن تاکید به شفافیت در پروسه امتحان کانکور، از همکاری و تلاش های اداره یاد شده در این راستا اظهار امتنان و قدردانی نمود.

بالمقابل سرپرست وزارت معارف نیز به هیئت اطمینان داد که وزارت معارف کماکان در تمام بخش ها آماده همکاری با اداره ملی امتحانات می باشد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۹
Background image

وزیر معارف طی یک سفر رسمی وارد ولایت هلمند گردید

محترم الحاج مولوی حبیب‌الله آغا، وزیر معارف ام/ارت اسلامی افغانستان، و هیأت همراه شان در یک سفر رسمی به ولایت هلمند عزیمت نموده و با محترم الحاج مولوی امان‌الدین منصور، والی آن ولایت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۷
Background image

برگزاری دور دوم کارگاه‌های ارتقای ظرفیت برای شماری از معلمان و سرمعلمان در ولایت غزنی

دومین دور کارگاه‌های آموزشی سه‌روزه تحت عنوان «آموزش و یادگیری مؤثر» برای ۱۲۰ تن از مدیران، سرمعلمان و معلمان مکاتب ولسوالی‌های گیرو، اندر و زنخان ولایت غزنی آغاز گردید.
اشتراک کنندگان. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۳
Background image

آغاز کار ساخت تعمیر جدید برای یک مکتب در ولایت میدان وردک

کار ساخت‌ تعمیر جدید برای مکتب ابتدائیه بهرام ممرک در ولسوالی مرکز بهسود، به ارزش حدود ۹۰۰ هزار افغانی، به تاریخ ۳۱ سنبله سال جاری آغاز شده است.
هزینه ساخت این تعمیر از سوی مردم معارف. . .

بازگشت به اخبار