بررسی کار و فعالیت شماری از مکاتب خصوصی در ولایت غزنی

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۰ - ۱۲:۲۵
17

اخیرا یک تعداد مکاتب خصوصی در ولایت غزنی از سوی کمیته مؤظف نظارت از فعالیت های مکاتب مذکور، مورد بررسی و نظارت قرار گرفت که در نتیجه آن عده نهاد های تعلیمی خصوصی که خلاف قوانین، مقررات و لوایح این وزارت مبنی بر اخذ فیس بیشتر از نورم تعیین شده و نبود خدمات معیاری تعلیمی فعالیت می نمودند، فعالیت های آنان برای مدتی متوقف گردید.

الحاج مولوی میر نصیراحمد حسینی رئیس معارف ولایت غزنی با اشاره به خلاف ورزی از سوی مسئولین یک تعداد مکاتب و مراکز تعلیمی خصوصی که در ولایت متذکره فعالیت دارند، اذعان نمود که حسب پلان تنظیم شده ریاست معارف و شکایات اهالی آن ولایت از مکاتب خصوصی، تیم های نظارتی ریاست معارف ولایت غزنی از مکاتب یاد شده، نظارت نموده که نسبت موجودیت یک سلسله مشکلات برای آنها توصیه های رسمی صورت گرفته و مدتی مراکز شان مسدود گردید.

در مقابل باشندگان ولایت غزنی این اقدام ریاست معارف را ستوده و حمایت های بیشتر شان را از برنامه ها و پلان های آن ریاست اعلان داشتند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار