دیدار معین منابع و اداره وزارت معارف از ولایات ارزگان و قندهار

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۸/۲۰ - ۹:۲۲
123

مولوی صبغت الله وصیل معین منابع و اداره وزارت معارف که در یک سفر کاری وارد ولایت های ارزگان و قندهار شده است با روئسای ریاست های معارف ولایات یاد شده ملاقات نمود.
در دیداری که معین منابع و اداره وزارت معارف با مولوی محمد علی جان احمد والی ارزگان داشت در مورد دستاورد ها و‌مشکلات معارف ولایت یاد شده به تفصیل صحبت نموده  کارکرد های مقام ولایت را برای معارف ستایش کرد.
سپس معین وزارت معارف با شمس الرحمن آخندزاده رئیس معارف ولایت ارزگان روی موضوعات مرتبط به وضعیت تعلیمی آن ولایت صحبت نموده و جهت بهبود آن با هم تبدیل نظر نمودند.
رئیس معارف ولایت ارزگان اذعان کرد که متاسفانه طی بیست سال گذشته به معارف ولایت ارزگان هیچ توجهی صورت نگرفته و ‌خواهان  توسعه مراکز تعلیمی و از جمله اعمار مکاتب و ایجاد مدارس و دارالعلوم ها در آن ولایت شد.
رئیس معارف ولایت قندهار نیز تشریف آوری معین منابع و اداره وزارت معارف را به آن ولایت خوش آمدید گفته و روی موضوعات مربوط به معارف منجمله، تطبیق ساختار جدید تشکیلاتی ریاست معارف ولایت مذکور و پلان سه ساله ملی معارف بحث های تفصیلی نمودند.
در مقابل معین منابع و اداره کار کرد های ریاست های معارف هردو ولایت را خوب ارزیابی کرده و در جهت حل مشکلات آنها وعده داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۴:۳۰
Background image

وضاحت:

وزارت معارف حقیقت ویدئویی را که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود و در آن یک طالب‌العلم از سوی استادش مورد ضرب‌وشتم قرار می‌گیرد، به‌گونهٔ جدی پیگیری کرد.
معلومات نشان می‌دهد که این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۱:۴۲
Background image

ایجاد برق خورشیدی و ترمیم ۳۴ باب مکتب در ولایت بادغیس

کار ایجاد برق خورشیدی برای ۳۰ باب مکتب در مرکز و ولسوالی های قادس، مقر، آبکمری، بالامرغاب و جوند ولایت بادغیس آغاز گردیده و در هم‌زمان کار ترمیم ۴ باب مکتب در ولسوالی‌های مقر، قادس و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۱:۴۰
Background image

افتتاح تعمیر جدید یک باب مدرسه دینی در ولایت غزنی

تعمیر جدید مدرسهٔ دینی نجم‌العلوم للبنات در ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی که کار ساخت آن چندی قبل روی یک جریب زمین به هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شده بود، اینک به پایان رسیده و طی نشستی. . .

بازگشت به اخبار