بخشی از فعالیت‏ های معارف ولایات

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۶ - ۱۴:۴۲
له ولایتونو څخه د پوهنې خبرونه

لغمان


مولوی شاه جهان ساجد رئیس معارف ولایت لغمان طی یک جلسه کاری با کارمندان آن ریاست،  مدارس دینی را کانون انسان سازی خواند و از مسئولان خواست تا خدمتگذار واقعی این مکان های مقدس باشند. موصوف روی رفتار نیک با مراجعین تاکید نمود و برخی مسایل ضروری دیگر را نیز شامل اجندای این نشست ساخته بود.

نورستان

 آمر تعلیم و تربیه ریاست معارف ولایت نورستان، غرض بررسی وضعیت معارف، به ولسوالی های نورگرام، دوآب و مندول رفته و جریان فعالیت های تعلیمی را در آن ولسوالی ها نظارت و ارزیابی نمود.

بلخ

 جلسه سکتوری ریاست معارف ولایت بلخ  زیر نظر آمر تعلیم و تربیه آن ریاست با اشتراک نماینده گان ادارات دولتی و موسسات مدد رسان مقیم آن ولایت دایر گردید.
در این جلسه، ادارات و موسسات همکار گزارشات فعالیت های انجام شده شان را در بخش های مختلف معارف ارائه و در جهت تطبیق پلان های آینده شان، خواهان همکاری و فراهم سازی تسهیلات از سوی ریاست معارف بلخ گردیدند.

▪همچنان؛ الحاج مولوی عبدالجلیل شهید خیل رئیس معارف ولایت بلخ از جریان امور اداری و حاضری کارمندن در شعبات مرکزی آن ریاست بازدید کرده، در مورد  برخوردنیک کارمندان با مراجعین، اجراآت اصولی و اجتناب از سهل انگاری در امور یومیه رسمی تاکید ورزید.

▪ خبر دیگر هم از همین ریاست؛ ریاست معارف بلخ می‏گوید: مواد درسی و قرطاسیه های کمک شده از سوی اداره یونیسف را، برای آمریت های معارف در مرکز و ولسوالی های آن ولایت توزیع نموده.

▪هکذا؛ مدیریت عمومی املاک آن ریاست بخاطر ترتیب کتب املاکی با مسئولان این بخش در آمریت های معارف ولسوالی‏ ها تشکیل جلسه داده و در این مورد با آنان صحبت نموده اند.

 

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۴۶
Background image

کار بازسازی ۴۹ مکتب در ولایت لوگر، نزدیک به تکمیل شدن است

ریاست معارف ولایت لوگر اعلام کرد که ۹۸ درصد کار بازسازی تعمیرها و ملحقات ۴۹ باب مکتب در این ولایت تکمیل و در نظر است به زودی به بهره‌برداری سپرده شوند.
کار پروژه های مذکور حدود ۷ ماه. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۵:۴۴
Background image

ایجاد صنف سوادآموزی در مرکز ولایت غور

به‌منظور کاهش میزان بی‌سوادی، یک‌باب کورس سوادآموزی در منطقه «دره‌قاضی» شهر فیروزکوه، مرکز ولایت غور، ایجاد شد. 
به گفته مسئولان در ریاست معارف ولایت غور با ایجاد این صنوف، زمینهٔ آموزش. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۲:۳۹
Background image

ترمیم و اعمار ساختمان‌ های مراکز تعلیمی در ولایت بامیان به هزینه نزدیک به ۱۷۰ میلیون افغانی

مسئولان در ریاست معارف ولایت بامیان می‌گویند که در جریان سال گذشته ۱۴۰۴ خورشیدی، کار ترمیم ۳۲ باب مکتب و مدرسه و اعمار تعمیرات جدید برای سه مکتب در ولسوالی‌های سیغان و یکاولنگ نمبر۱ این. . .

بازگشت به اخبار