معرفی نماینده‌های جدید ولایتی وزارت معارف به هدف شفافیت و تسهیل در امور اداری ولایات

media-moe
شنبه ۱۳۹۸/۶/۹ - ۱۱:۳۶
پوهنې وزارت د ولایتونو لپاره د اداري چارو اسانتیا او روڼتیا په موخه نوي ولایتي استازي وټاکل

وزارت معارف- کابل: وزارت معارف نماینده‌های جدید امور ولایتی خود را به هدف شفاف سازی و تسهیل امور اداری در ولایات معرفی کرد.

در مراسمی که به همین منظور برگزار شد؛ دکتر محمد میرویس بلخی وزیر معارف کشور هدف از معرفی نماینده گان جدید و برکناری نماینده گان پیشین را توجه مضاعف به انکشاف خدمات تعلیمی در ولایات، جلوگیری از فساد، تسهیل امور اداری و شفافیت هر چه بیشتر در ارتباط و مکاتبات مرکز و ولایات عنوان کرد.

دکتر بلخی با اشاره به افزایش صلاحیت‌های روسای معارف ولایات به هدف بهبود خدمات تعلیمی و تربیتی، بر این موضوع تاکید ورزید که معرفی نماینده گان جدید می ‌تواند گامی موثر در بازدهی مثبت این پروسه باشد.

در ادامه این جلسه، نماینده گان جدید امور ولایتی به رهبری وزارت معارف تعهد سپردند تا وظایف خود را براساس تعهد و صداقت به نفع اطفال و بهبود تعلیم و تربیه در کشور انجام دهند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۷
Background image

آغاز کار ساخت یک مکتب به هزینه ۱۵۹ هزار دالر در ولایت بدخشان

کار اعمار ساختمان لیسه پایان‌شهر در ولسوالی بهارک ولایت بدخشان به هزینه ۱۵۹ هزار دالر به حمایت مالی شخصیت معارف‌دوست این ولسوالی، محترم الحاج خواجه عبدالجبار صدیقی آغاز شد.
به گفته. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۴
Background image

اشتراک اعضای علمی و مسلکی مدرسین ریاست معارف ولایت لوگر در ورکشاپ میتودیکی

ورکشاپ آموزشی و میتودیکی یک‌روزه به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی ۳۱ تن اعضای بخش انکشاف علمی و مسلکی مدرسین مرکز و ولسوالی‌های ولایت لوگر، در ریاست معارف آن ولایت برگزار شد.
این ورکشاپ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۱:۲۱
Background image

اشتراک فرزندان مهاجرین برگشت کننده به ولایت لغمان در امتحان تثبیت سویه تعلیمی

به سلسله اخذ امتحان ارزیابی سویه تعلیمی از فرزندان مهاجران عودت کننده به وطن در ولایت لغمان، اینک ریاست معارف ولایت مذکور از ۹۰ تن اطفال یاد شده، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به. . .

بازگشت به اخبار