گشایش یک باب مکتب در ولایت غزنی

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۴/۵/۹ - ۱۲:۷
dszf

تعمیر مکتب ابتدائیه شهید نوراحمد قریه تس، ولسوالی گیلان ولایت غزنی که چندی قبل به ارزش بیش از ۴۵۰ هزار افغانی از کمک های مالی مردم محل روی زمینی به مساحت بیش از ۲ جریب آغاز گردیده بود، اینک به اتمام رسیده و با جضور مسئولین معارف و سایر ادارات محلی آن ولسوالی رسما به بهره برداری سپرده شد.

این مکتب که دارای ۸ صنف درسی می باشد با تکمیل کار ساخت آن مشکل کمبود صنف برای شاگردان حل گردیده و فضای مناسب تعلیمی برای شاگردان فراهم شده است.

وزارت معارف کشور از مساعدت های مردم از نظام تعلیمی کشور و بالاخص مردم معارف پرور ولایت غزنی با این وزارت استقبال می کند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۴:۶
Background image

تهداب گذاری ساختمان جدید یک باب مکتب به هزینه ۲۰ میلیون افغانی در ولایت جوزجان

سنگ تهداب تعمیر جدید متوسطه چیدره ولسوالی خانقاه ولایت جوزجان به ارزش ۲۰ میلیون افغانی با حضور مسئولان ریاست معارف و مقامات ادارات محلی و نمایندگان اداره مهاجرین این ولایت گذاشته شد.
آم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۴:۳
Background image

مساعدت قرطاسیه برای شاگردان یتیم و بی بضاعت مکاتب در ولایت لوگر

برای ۳۰۰ تن شاگردان یتیم و نیازمند در ولایت لوگر، کمک‌هایی در بخش مواد درسی صورت گرفت.
این کمک برای شاگردان مکاتب خواجه محمد اکبر، جویک و سید حسین کمیدان (وابسته به مرکز لوگر) از سوی یک. . .

شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۴ - ۱۰:۱۴
Background image

برگزاری سیمینار برای پرسونل اداری ریاست معارف ولایت کابل

سیمینار آموزشی یک‌روزه در بخش‌های پلان‌سازی و تهیه گزارشات اداری و کاری به‌هدف ارتقای ظرفیت، برای کارمندان اداری ریاست معارف ولایت کابل (مرکز و ولسوالی ها) با حضور محترم الحاج مولوی. . .

بازگشت به اخبار