نشست مشورتی در مورد انتقال تعمیر مکتب تغر سفلی ولایت کابل

media-moe
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - ۱۴:۴۳
یبل

هم زمان با آغاز کار مس عینک دوم در ولسوالی خاک جبار ولایت کابل از سوی یک شرکت چینایی، موقعیت تعمیر ابتدائیه تغرسلفی در آن محل، مانع تطبیق این پژوه شده و آغاز کار استخراج معدن را عملآ متوقف نموده است.

به همین سبب، شرکت قرار دادی متذکره از وزارت معارف در خواست نموده تا ساحه مکتب یادشده را، مشروط بر انتقال تعمیر مکتب در مکان دیگر به این شرکت واگذار نمایند که در ارتباط به همین موضوع، معنیت منابع و اداری وزارت معارف امروز نشستی مشورتی را تحت نظر مولوی صبغت الله وصیل معین منابع و اداره و با اشتراک مسئولین ریاست های: حفظ املاک و مراقبت تعمیرات، تعلیمات اساسی و ثانوی و نظارت و ارزیابی این وزارت و نماینده وزارت معادن و پترولیم و برخی ادارات ذیدخل برگزار نمود.

در این نشست، مسئولین ادارت مذکور روی توافق با شرکت قرار دادی و چگونه گی انتقال مکتب به مکان دوم صحبت های همه جانبه و به تفاهم دست یافتند.

اعضای مجلس توافق کردند که در گام نخست، محل( زمین ) که قرار است تعمیر مکتب در آن اعمار گردد، از سوی هیئتی موظف بررسی و ارزیابی همه جانبه تخنیکی گردد و سپس موضوع رسمآ به مقام رهبری وزارت معارف پیشنهاد و اجراآت لازم روی دست گرفته خواهد شد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار