فعال سازی یک باب الحاقیه در ولسوالی سیدخیل ولایت پروان

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۲/۱ - ۱۳:۴۷
12

یک باب مکتب‌ الحاقیه اناثیه در در قریه حمزه‌خیل ولسوالی سیدخیل ولایت پروان برای شاگردان اناثیه اختصاص داده شده و طی مراسمی با اشتراک، ولسوال، مسئولین معارف، علمای کرام و نمایندگان مردم محل به بهره برداری سپرده شد.

مسئولین در ریاست معارف ولایت پروان گفته اند: قبلآ الحاقیه مذکور مربوط به لیسه ذکور عبدالقیوم شهید بوده و بنابر ضروت و پیشنهاد اهالی آنجا، الحاقیه یاد شده از لیسه متذکره منفصل و برای طبقه اناث اختصاص داده شد.

مولوی سید محمد رئیس معارف ولایت پروان طی سخنانی گفت: وزارت معارف خود را متعهد به فراهم سازی زمینه آموزش به اولاد وطن دانسته و از مردم خواست تا در راستای غنامندی و شکوفایی نظام تعلیمی، با ریاست معارف همکاری نمایند.

شایان ذکر است که با اختصاص دادن مکتب یاد شده برای دختران، زمینه فراگیری آموزش برای شماری زیاد از دختران در آن ولسوالی فراهم شده است.

باشندگان محل نیز از ایجاد مکتب در روستای شان استقبال کرده و گفته اند که فرزندان شان را در این مکتب جهت آموزش تشویق خواهند نمود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار