فراهم آوری زمینه تعلیم برای اطفال مهاجرین در ولایت بلخ

media-moe
پنجشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۶ - ۱۰:۲۴
sf

به تاسی از هدایت مقام عالی رهبری ا.ا. افغانستان و طبق فیصله و طرزالعمل رهبری وزارت معارف در همکاری با مقام ولایت بلخ و ریاست معارف آن ولایت برای ۱۱۰ تن اطفال مهاجرین تازه عودت کننده از کشور پاکستان در ولایت یاد شده زمینه آموزش مهیا گردید.
در سفری که الحاج مولوي كرامت الله آخندزاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف به ولایت بلخ داشت در همراهی با الحاج مولوی محمد یوسف وفا والی،الحاج مولوی عبدالجلیل شهید خیل رئیس معارف ولایت مذکور به ولسوالی دهدادی تشریف برده و در محفلی که به مناسبت تعلیم اطفال مهاجرین دایر گردیده بود، اشتراک نمودند.
در مراسمی که به همین منظور به اشتراک مسئولین، علمای کرام و متنفذین قومی دایر گردیده بود، با تلاوت آیاتی از قرآن مجید آغاز شده، سپس والی آن ولایت ضمن خوش آمدید معین وزارت معارف و مهمانان در رابطه به فراهم آوری سهولت ها برای تعلیم فرزندان مهاجرین برگشت کننده  از کشور پاکستان صحبت نمود.
متعاقبا معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف در سخنانش  تصریح کرد؛ جای مسرت است که توانستیم در زمان کمتر برای فرزندان مهاجرین زمینه آموزش را مهیا سازیم.
موصوف اضافه کرد که باپیروزی ا.ا الحمدلله سنگ پایه های  تعلیم و تربیه اسلامی  برای آموزش نسل های جدید، گذاشته شده و در این راستا تا اکنون  کار های زیادی صورت گرفته است.
معین وزارت معارف افزود که خلاف تصور دشمنان که گویا میان مکاتب و مدارس تفکیک صورت خواهد‌ گرفت، اما برعکس به وضوح دیده می شود که خط فاصل میان مکاتب و‌مدارس از بین رفته و این دو ‌نهاد باهم یکی شده اند.
موصوف در ادامه سخنانش  برای مهاجرین اطمینان داد‌که برای اولاد های شان سیستم منظم درسی ایجاد و عرضه خدمات تعلیمی تامین می گردد.
هکذا رئیس معارف بلخ نیز پیرامون موضوع صحبت کرده، اذعان داشت؛ به اثر مبارزات و تلاش مردم شریف ما گلیم نا برابری ها و بدبختی ها در کشور  جمع شده و منبعد به نام قوم،سمت و زبان کسی از  تعلیم محروم نمی شود. 
رئیس معارف ولایت بلخ یاد آور شد‌ که اینک در لیسه صالح محمد فطرت ولسوالی دهدادی برای ۱۱۰تن اطفال هموطنان مهاجر ما عملا زمینه تعلیم فراهم شده و  این اقدامات در سایر نقاط ولایت بلخ نیز انجام می شود.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار