سفر هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف به ولایت نورستان

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۶/۱۰ - ۱۱:۱۸
صثقف

هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف به سرپرستی مولوی محمد نعیم عمیر که به هدف انجام امور رسمی وارد ولایت نورستان شده است، در مجلسی اشتراک کرد که علاوه از الحاج مولوی تاج محمد مطمئن رئیس، آمرین برنامه ها و‌کارمندان ریاست معارف ولایت متذکره نیز حاضر بودند.

هیئت در این دیدار، اهداف سفرش را به ولایت نورستان بیان نموده و از مسئولین خواست تا امور یومیه مراجعین را به وقت و زمان معین آن انجام داده و با آن ها سلوک نیک نمایند.

هم چنان موصوف از مبلغین موظف در آمریت های معارف ‌و‌ مکاتب خواست تا همه روزه به مدت نیم ساعت مسایل دینی را برای کارمندان توضیح و تشریح نمایند.

هکذا رئیس دعوت و ارشاد وزارت معارف از کارمندان تقاضا کرد که صورت و سیرت شان به سنت های حضرت محمد( صلی الله علیه وسلم) وفق دهند.

متعاقبا رئیس معارف ولایت یاد شده ضمن خوش آمدید هیئت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف به ولایت نورستان، از فراهم آوری سهولت ها برای هیئت ‌و تطبیق هدایات و توصیه های آنان در معارف آن ولایت اطمینان داد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار