سفر رئیس تشکیلات وزارت معارف به ولایت سرپل

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۱۵ - ۹:۴۰
123

هیئتی به سرپرستی مفتی عبدالحلیم حلیمی رئیس تشکیلات وزارت معارف به منظور نظارت و ارزیابی  امور اداری و تدریسی مراکز دینی و جابجایی کادر ها در بست های جدید نهاد های مذکور، وارد ولایت سرپل شد. 
در نخست رئیس تشکیلات وزارت معارف با رئیس معارف، رهبری و آمرین ریاست معارف اعم از مرکزی و ولسوالی ها، علماء و مسئولین نهاد های تعلیمات اسلامی رسمی و  خصوصی آن ولایت دیدار و ملاقات نمود.
 ضمن این ملاقات موصوف اهداف سفر خویش را به آن ولایت برای شاملان جلسه توضیح و تشریح کرده و
سپس در رابطه به تطبیق ساختار جدید تشکیلاتی ریاست معارف با اعضای مجلس بحث و گفتگو نمود.
در ادامه رئیس تشکیلات وزارت معارف از رئیس و مسئولین ریاست معارف خواست تا در عملی سازی ساختار جدید تشکیلاتی، لیاقت، تجربه و شایستگی کارمندان را در نظر داشته و از روند تعیینات در بست های مربوطه نظارت دوامدار کنند.
متعاقبا رئیس معارف سرپل یک‌ سلسله مشکلات و پیشنهادات آن ریاست را با هیئت در میان گذاشته و خواهان حل چالش های مذکور گردید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار