راپور هفتگی کار و فعالیت ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۴/۲۳ - ۱۰:۳۳
re

شنبه ۱۴۴۵/۱۲/۲۹ تا پنجشنبه ۱۴۴۶/۱/۴ هجری قمری( ۱۴۰۳/۴/۱۶تا ۱۴۰۳/۴/۲۱هجری شمسی):

در این هفته هم طبق برنامه تنظیم شده و تقسیم اوقات معینه مسئولین ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف از لیسه های محراب الدین،ایمنی، خوشحال خان، غازی ادی و مکاتب خصوصی دانش ورانگه، ماندگار علم،ماندان سعادت، عامه افغان،رفاه فردا،استقلال خراسان،شمس الهدا،شمشاد نمبر دو، قاموس نمبر دو، شمس الهدای نمبر ۳، اسرار توحید، برین،حماسه دانش،آشیانه خصوصی در مربوط ناحیه سوم شهر کابل دیدن نموده اند.

هیئت برای مسئولین مراکز تعلیمی یاد شده در ارتباط به تدریس « کتاب اساسات الاسلام» تاکید کرده از مسئولین و شاگردان خواستند تا صورت و سیرت خود را مطابق سنت حضرت محمد ( صلی الله علیه وسلم) وفق داده و به دروس دینی اشتراک همه روزه داشته باشند.

هم چنان از جریان حلقات درسی کارمندان هسته مرکزی وزارت معارف و سایر ادارات وزارت معارف در مرکز، حوزه های تعلیمی شهر کابل و ریاست های معارف ولایات گزارش گرفته شده است که در نتیجه در این هفته نیز کمافی السابق دروس دینی از طرف مبلغین پیشبرده شده و همه کارمندان در آن حضور داشتند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

آغاز روند توزیع کتاب‌های درسی برای ۲۸۸ مکتب در ولایت لوگر

برای ۲۸۸ مکتب مربوط به ریاست معارف ولایت لوگر، روند توزیع کتاب‌های درسی و مواد آموزشی برای معلمان و شاگردان اصناف اصولی، به ارزش بیش از ۳۱ میلیون افغانی آغاز شده است.

این کتاب‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

طبق هدایت محترم مولوی جمعه‌خان «سروری»، رئیس ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، تیم نظارتی این ریاست طی هفته گذشته با مدیران و مسئولان پنج مکتب رسمی و خصوصی واقع در ناحیه پنجم تعلیمی شهر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۲۳
Background image

‎پایان کارسیمینار آموزشی به مربیان تربیت بدنی مکاتب شهر کابل

‎ ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، به هدف ارتقای ظرفیت های ورزشی مربیان و معلمین تربیت بدنی مکاتب شهر کابل،سیمینار آموزشی را در رشته های والیبال و فوتسال برای ۳۰ تن معلمین ورزش. . .

بازگشت به اخبار