دیدار معین تضمین کیفیت وزارت معارف از ولایت جوزجان

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۲۴ - ۱۱:۱۳
25

الحاج مولوی عبدالخالق صادق معین تضمین کیفیت وزارت معارف و‌ هیئت معیتی شان غرض انجام یک سفر رسمی رهسپار ولایت جوزجان گردیدند.

در نخست موصوف با مولوی نورالدین عمیر معاون‌مقام‌ولایت جوزجان در حالی دیدار کرد که الحاج مولوی محمد طاهر جواد رئیس معارف ولایت یاد شده نیز حضور داشت.

در این دیدار ضمن صحبت پیرامون مسایل معارف و بهبود وضعیت تعلیمی در ولایت مذکور ، معاون مقام ولایت از حمایت های شان در زمینه تطبیق پلان های تعلیمی و تربیتی ریاست معارف ولایت جوزجان به رهبری وزارت معارف اطمینان داد.

سپس معین وزارت معارف با رئیس، آمرین و‌کارمندان هسته مرکزی ریاست معارف نیز به صورت جداگانه دیدار و روی موضوعات مرتبط به کار و‌فعالیت آن ریاست و از جمله مشکلات ریاست متذکره بحث نمودند.

در ادامه دیدار ها، معین تضمین کیفیت وزارت معارف از جریان سیمینار آموزشی ‌و میتودیک اعضای مسلکی آن ریاست نیز دیدار نموده و از شاملان سیمینار خواست تا از آموخته های شان در امور یومیه، استفاده اعظمی نمایند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار