در ادامه سفر معین تعلیم و تربیه وزارت معارف به ولایت خوست

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۵/۱۴ - ۱۳:۴۴
15

الحاج مولوی سخاءالله سعید معین تعلیم و تربیه وزارت معارف که به هدف بررسی وضعیت تعلیمی مناطق و ولسوالی های سرحدی وارد ولایت های جنوبی کشور شده است بعد از ارزیابی وضعیت تعلیمی ولایت پکتیا اینک همراه با الحاج مولوی فیض الله جمال حقانی رئیس معارف ولایت خوست با مسئولین معارف، آمرین، مدیران و استادان مدارس و مکاتب، علماء، بزرگان قومی، نمایندگان مردم و فرهنگیان ولسوالی سپیری ولایت مذکور در مدرسه و لیسه خنگ، ابتدائیه های سپین خیل، کوتی، ایوب خیل، مندتی خوله، سور کوخ، مناطق منی و سپیلگی و ریزو منځ کلی به صورت جداگانه دیدار و ملاقات نمود.

معین تعلیم و تربیه ضمن تشریح و توضیح پلان ها و برنامه وزارت معارف نظریات، پیشنهاد ها و مشکلات آن ها را با دقت استماع و وعده داد که در تفاهم و هماهنگی با رهبری وزارت معارف در زمینه حل آن ها اقدام خواهد نمود.

مردم مناطق یاد شده نیز از سفز معین تعلیم و تربیه وزارت معارف به ولسوالی ها و محلات شان اظهار خرسندی نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار