تقدیر شاگردان ممتاز کورس های تعلیمی مدرسه امام ابو حنیفه( رحمه الله علیه) از جانب معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف

media-moe
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۷ - ۱۵:۲۷
326

الحاج مولوی کرامت الله آخند زاده معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف و هیئت همراه شان در مراسم فراغت شاگردان کورس های آموزشی صرف نحو، زبان های عربی و انگلیسی دارالعلوم امام ابوحنیفه( رحمه الله علیه) اشتراک نمودند.

شایان ذکر است که حدود سه ماه قبل برای شاگردان دارالعلوم یاد شده صنوف تقویتی مضامین مذکور دایر شده بود که در پایان دوره متذکره، شاملان کورس ها از طرف استادان ارزیابی شدند که در نتیجه برای سه تن شاگردان ممتاز که در رده های اول، دوم و سوم قرار گرفتند، از طرف معین تعلیمات اسلامی وزارت معارف برای شان تقدیر نامه ها و تحایف اهدادء گردید.

معین تعلیمات اسلامی این وزارت فراغت آنها را از کورس های تعلیمی تبریک گفته و آن ها را متوجه مسئولیت های شان در قبال وطن و مردم نمود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۲
Background image

آغاز روند توزیع کتاب‌های درسی برای ۲۸۸ مکتب در ولایت لوگر

برای ۲۸۸ مکتب مربوط به ریاست معارف ولایت لوگر، روند توزیع کتاب‌های درسی و مواد آموزشی برای معلمان و شاگردان اصناف اصولی، به ارزش بیش از ۳۱ میلیون افغانی آغاز شده است.

این کتاب‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۳۰
Background image

گزارش هفتگی فعالیت‌های ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف

طبق هدایت محترم مولوی جمعه‌خان «سروری»، رئیس ریاست دعوت و ارشاد وزارت معارف، تیم نظارتی این ریاست طی هفته گذشته با مدیران و مسئولان پنج مکتب رسمی و خصوصی واقع در ناحیه پنجم تعلیمی شهر. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۵:۲۳
Background image

‎پایان کارسیمینار آموزشی به مربیان تربیت بدنی مکاتب شهر کابل

‎ ریاست تعلیمات اساسی و ثانوی وزارت معارف، به هدف ارتقای ظرفیت های ورزشی مربیان و معلمین تربیت بدنی مکاتب شهر کابل،سیمینار آموزشی را در رشته های والیبال و فوتسال برای ۳۰ تن معلمین ورزش. . .

بازگشت به اخبار