ایجاد کورس‌های آموزشی برای شاگردان مکاتب در ولایت لوگر

media-moe
یکشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ - ۱۳:۴۱
د لوګر په آبچکان کلي کې ۶۰۰ زده کوونکو ته وړیا کورسونه جوړ شوي

وزارت معارف، لوگر: به سلسله ایجاد کورسهای آموزشی برای شاگردان مکاتب در ولایت لوگر اینک کورس‌های مضامین ساینسی ، اجتماعی وتعلیمات اسلامی در شماری از مکاتب شهر پل علم ایجاد وآغاز به تدریس نمود.

کورس‌های متذکره به کمک مالی مرکز آموزشی مصطفی خیل و به همکاری ریاست معارف ولایت لوگر ایجاد گردیده است که برای شاگردان صنوف مختلف در رابطه به مضامین مکتب آموزش می‌دهند.

سید عزیز احمد هاشمی رییس معارف لوگر در مورد گفت: ایجاد همچو کورس‌ها برای دانش آموزان بسیار مهم بوده و از آنها خواست تا ازکورس‌های متذکره استفاده اعظمی نموده و برای دروس مکاتب آماده گی‌های لازم را بگیرند.

موصوف اضافه کرد که قرار است کورس‌های مشابه برای سایر دانش آموزان مکاتب ولسوالی‌های این ولایت عنقریب راه اندازی گردد.

گفتنی است که ریاست معارف لوگر همه ساله به ایجاد کورس‌های آموزشی در این ولایت مبادرت وزریده است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۲:۴۵
Background image

توزیع وسایل دفتری و تدریسی  به مکاتب ولایت لوگر 

توزیع ۹ قلم وسایل اداری و تدریسی که ارزش آن به یک میلیون و ۸۰۰ هزار افغانی می رسد، از سوی یک نهاد کمک‌کننده با وزارت معارف به ۳۹ باب مکتب در ولایت لوگر آغاز شد.
قابل یادآوری است که با. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۲:۴۳
Background image

اخذ امتحان تثبیت سویه تعلیمی از فرزندان مهاجرین عودت کننده در ولایت‌ پکتیکا

ریاست‌ معارف ولایت پکتیکا از ۱۰۳ تن اطفال مهاجرین عودت کننده به وطن، امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
این امتحان‌ که با حضور مسئولان معارف آن ولایت برگزار شد قرار است واجدین شرایط جهت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۶ - ۱۲:۳۷
Background image

تهداب‌گذاری تعمیر یک باب مکتب به حمایت مالی مردم محل در ولایت دایکندی

سنگ تهداب تعمیر جدید مکتب متوسطه «ده‌غوچی» در ولسوالی میرامور ولایت دایکندی به هزینه اولیه بیش از یک میلیون افغانی، از حمایت مالی مردم محل طی مراسمی گذاشته شد.
قرار است است این مکتب. . .

بازگشت به اخبار