اهدای ۱۰۰ عدد بادپکه سقفی از سوی یک نهاد خیریه، به شماری از مکاتب در ولایت هرات

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۴/۲/۲۲ - ۱۱:۵۷
سفل

 در یک اقدام معارف‌دوستانه، بنیاد خیریهٔ الحاج احمد‌شاه فقیری ۱۰۰ عدد بادپکه سقفی را به ارزش مجموعی ۱۹۵ هزار افغانی به مکاتب ولایت هرات اهدا کرد.
به گفته مولوی رحمت‌الله جابر، رئیس معارف ولایت هرات، رهبری آن ریاست هم واره تلاش می‌کند تا روابط سالم و نزدیکی را با نهاد‌های خیریه و تجار ملی در جهت جلب حمایت های مادی و معنوی آن ها، برقرار نموده و به صورت مستمر نگهدارد.
رهبری وزارت معارف از حمایت های تجار ملی و مردم معارف پرور کشور از برنامه های توسعوی این وزارت، اظهار قدردانی می کند.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۵۳
Background image

تهداب گذاری یک باب مدرسه به هزینه ۲ میلیون افغانی در ولایت لوگر

سنگ تهداب یک باب مدرسه دینی "یوسفيه" در قریه حاجی گلون شهر پل علم مرکز ولایت لوگر، با حضور مسئولان معارف آن ولایت گذاشته شد.  
این مدرسه دینی به هزینه شخصی یکی از افراد معارف‌دوست به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۵۰
Background image

خلاصه چند خبر از معارف ولایات

- پکتیا
کار ساخت مبرز ها و سیستم آب رسانی برای مدرسه دینی منبع‌العلوم ولسوالی شیخ‌آباد ولایت پکتیا، به هزینه ۱۵۰ هزار افغانی از سوی مسئولین مدرسه مذکور آغاز گردید.

- بامیان
قطعه زمینی. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۱۴:۴۷
Background image

توزیع مواد اداری و تدریسی به ۱۴ ولسوالی ولایت پکتیکا

ریاست معارف ولایت پکتیکا، ۴۲ قلم مواد اداری و تدریسی را  به ارزش ۵ میلیون افغانی،  برای اعضای انکشاف مسلکی  مدرسین و آمریت‌های ۱۴ ولسوالی آن ولایت توزیع کرد.  
مواد مذکور که شامل:. . .

بازگشت به اخبار