امضای تفاهمنامه میان وزارت‌های معارف و صحت عامه به هدف بلند بردن موثریت برنامه‌های صحی و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در مکاتب

media-moe
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۸ - ۹:۴۶

وزارت معارف - کابل: تفاهمنامه همکاری میان دو وزارت معارف و صحت عامه به هدف بلند بردن موثریت برنامه‌های صحی و پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در مکاتب و مراکز تعلیمی امضا شد.

امضای این تفاهم نامه میان دکتور محمد میرویس بلخی وزیر معارف و داکتر فیروزالدین فیروز وزیر صحت عامه انجام شد.

وزیر معارف در جریان امضای این تفاهمنامه عنوان کرد که این تفاهمنامه چارچوب مشترک همکاریها را بین وزارت معارف و صحت عامه مشخص می‌نماید، که در این خدمات معالجوی و پیشگیرانه بویژه با توجه به موقعیت فعلی کشور در موضوع پیشگیری از انتشار ویروس کرونا، تغذیه، محیط صحی مکاتب، سهولت‌های حفظ الصحی، آموزش صحی، فعالیت فزیکی، مشوره دهی، خدمات روانشناسی و اجتماعی، شامل نمودن خانواده‌ها و جامعه در خدمات صحی، حکومتداری و توسعه اداری شامل است.

وزیر صحت عامه همچنین در این برنامه تاکید کرد که وزارت صحت عامه افغانستان وظیفه دارد که به همه شهروندان ارائه خدمات با کیفیت و مراقبت‌های صحی را از طریق برنامه‌های مختلف پیشگیری و وقایوی تامین و شرایط بهتر صحی را در سراسر کشور بویژه مکاتب و شاگردان آماده سازد.

گفتنی است مدت زمان این تفاهمنامه ۵ ساله بوده و بودجه لازمه برای تطبیق پلان عملیاتی از بودجه عادی و انکشافی وزارت‌های معارف و صحت عامه تأمین می‌شود.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴
Background image

رئیس عمومی امور کارکنان وزارت معارف در یک سفر رسمی عازم ولایت بادغیس شد

هیئتی به رهبری محترم الحاج مولوی جنت‌گل عزیز، رئیس عمومی امور کارکنان وزارت معارف به ولایت بادغیس سفر کرده و طی نشستی با محترم الحاج مولوی محب الله احسان رئیس معارف و آمران برنامه‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۱
Background image

برگزاری برنامه‌های ارتقای ظرفیت برای ۶۷۵ تن از معلمان، آمران، سرمعلمان و اعضای شوراهای تعلیمی مکاتب در ولایت بغلان

از آغاز سال تعلیمی ۱۴۰۵ هـ.خ تا اکنون، در راستای ارتقای ظرفیت مسلکی و بهبود کیفیت روند آموزشی، برنامه‌های آموزشی و کارگاه‌های انکشاف مسلکی در ولایت بغلان برگزار شده که حدود ۳۷۵ تن. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

وقف قطعه زمینی به ارزش ۶۰۰ هزار افغانی برای یک مکتب در ولایت کندز

یک قطعه زمین به ارزش ۶۰۰ هزار افغانی برای مکتب ابتدائیه شهید مولوی نجم الدین در ولسوالی چهاردره ولایت کندز از طرف مردم دین دوست و معارف دوست این محل اهدا شده است.
الحاج مولوی لعل جان. . .

بازگشت به اخبار