اعمار ۹ باب مکتب در ولایت هلمند به مصرف ۱۷۲ میلیون افغانی

media-moe
شنبه ۱۴۰۳/۷/۷ - ۱۰:۹
sdfghj
مسئولین وزارت معارف خبر می دهند که قرار است به کمک یکی از نهاد های همکار با معارف در ولسوالی های مارجه، گرشک، باباجی، ناوی، خانشین، دیشو، بهرامچی، گرمسیر و نهرسراج ولایت هلمند یک، یک مکتب معیاری به صورت پخته و اساسی ساخته شود.
در مراسمی تهداب گذاری یکی از این مکاتب که در ولسوالی مارجه آن ولایت دایر گردیده بود، الحاج ملا عبدالرحمن حذیفه رئیس دفتر مقام ولایت هلمند، الحاج مولوی محمد عوض انصاری رئیس معارف و شماری از مسئولین ادارات محلی و علمای کرام آن ولایت حاضر بودند.
سخنرانان در مورد ارزش و اهمیت تعلیم در اصلاح جامعه و پیشرفت کشور صحبت نموده از مردم خواستند تا فرزندان شان را جهت فراگیری علوم به مدارس و مکاتب بفرستند.
در مقابل مردم محل نیز از اهتمام وزارت معارف در امر توسعه نهاد های تعلیمی در کشور و به خصوص مناطق محروم کشور قدردانی نمودند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۷
Background image

اعلامیه مطبوعاتی وزارت معارف در پیوند به جذب و شمولیت اطفال واجد شرایط  در مراکز تعلیمی

بسم‌اﷲ الرحمن الرحیم
اَلحَمدُلِلّهِ رَبِّ الْعٰلَمِیْنَ وَالصَّلَوةُ وَالسَّلامُ عَلَی سَیِّدِالمُرسَلِینَ وَ عَلَی آلِهِ وَأَصحَابِهِ أَجْمَعِیْنَ
هم وطنان عزیز!  بیایید سال نو تعلیمی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۳
Background image

امتحان تثبیت سویه تعلیمی از م.جاهدین در ولایت بادغیس اخذ شد

ریاست معارف ولایت بادغیس، به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های آموزشی برای اولاد وطن، اینک از ۲۱۰ تن م.جاهدینی که از ادامه تعلیم بازمانده بودند امتحان تثبیت سویه تعلیمی اخذ کرد.
به گفته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۲۱
Background image

مساعدت بیش از ۱۹ میلیون افغانی از سوی مردم ولایت سرپل با معارف

ریاست معارف ولایت سرپل در خبر نامۀ گفته است؛ در جریان سال ۱۴۰۴ خورشیدی مجموعا مبلغ  ۱۹ میلیون و ۱۶۴ هزار و ۸۵۱ افغانی  از سوی مردم، بزرگان محل و شوراهای تعلیمی به معارف این ولایت مساعدت. . .

بازگشت به اخبار