اعمار دیوار احاطوی برای یک تعداد مکاتب در ولایت زابل

media-moe
شنبه ۱۴۰۲/۳/۱۳ - ۹:۴۶
د زابل ولایت د یو شمېر ښوونځیو حلقوي دیوال جوړېږي

مسئولان ریاست معارف ولایت زابل می‏گویند: در ادامه کمک های نهاد های ملی و بین المللی همکار با معارف، اکنون مؤسسه یونیسف در نظر دارد تا برای ۴۶  باب مکتب در آن ولایت دیوار احاطوی اعمار کند.
به اساس تفاهمنامه ایکه قبلا در این مورد به امضاء رسیده است، اینک هزینه مجموعی پروژه ساخت و ساز دیوار های احاطوی مذکور ۴۱۴ هزار دالر آمریکایی تخمين شده که به شرکت ساختمانی لوی کندهار واگذار گردیده است.
 مولوي گل ولي متقی رئیس معارف آن ولایت در مورد گفت:     مشکل نبود تعمیرات معیاری مکاتب یک از چالش های جدی فرا راه ریاست معارف ولایت زابل بوده که رهبری آن ریاست کماکان سعی می نماید تا با جلب کمک های مؤسسات تمویل کننده و نهاد های خیریه داخلی، این مشکل را حل نموده و فضای مصئون تعلیمی و تربیتی را برای اولاد وطن مهیا و فراهم سازد‌.
وی تصریح کرد؛ هم اکنون در مکاتب  فوق الذکر حدود ۹ هزار دانش آموزان در فضای باز درس می‎خوانند که با امید است با تکمیل پروژه یاد شده،  مشکل آنها از این بابت حل گردد.

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۵۹
Background image

ارزیابی پروژه اعمار تعمیر جدید یک مکتب در شهر کابل از سوی رئیس  حفظ ومراقبت تأسیسات و املاک وزارت معارف

محترم مولوی محمداسحاق مقدس، رئیس حفظ ومراقبت تا‌سیسات و املاک وزارت معارف وهئیت تخنیکی همراه شان از پروژه اعمار تعمیر سه منزله ۲۴صنفی لیسه قلعه حشمت خان در ناحیه هشتم شهر کابل نظارت و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۶
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای شماری از آمران، مدیران و مهتممان مدارس در ولایت کنر

برنامه آموزشی ده‌روزهٔ از سوی ریاست عمومی کارکنان وزارت معارف، برای ۱۸۳ تن از آمران، مدیران و مهتممان مدارس ولایت کنر آغاز شد.
توقع می رود که با برگزاری برنامه مذکور کیفیت اداری و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۹ - ۱۱:۱۴
Background image

ایجاد و نصب سیستم برق خورشیدی برای یک مکتب در ولایت هرات

به‌منظور تقویت و بهبود روند تعلیم و تربیه برای لیسهٔ مولانا واعظ کاشفی در ولسوالی شیندند ولایت هرات، به ارزش بیش از ۱۴۰ هزار افغانی، سیستم برق خورشیدی در لیسه مذکور فعال گردید.
محترم. . .

بازگشت به اخبار