آغاز برنامه علمی برای شماری از معلمان در ریاست معارف شهر کابل

media-moe
دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۱:۱
222

به‌منظور تسریع و مؤثریت بیشتر روند تعلیم و تربیه، تقویت روند تدریس و توسعه نظام آموزشی، برنامه ارتقای سطح علمی و مسلکی برای ۲۵۴ تن از معلمان مکاتب سطح شهر کابل از سوی یک نهاد همکار آغاز شد.
مسوولان معارف شهر کابل از برنامه مذکور دیدار نموده و روند آموزش و ارتقای ظرفیت معلمان را بررسی کردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۴:۳۰
Background image

وضاحت:

وزارت معارف حقیقت ویدئویی را که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود و در آن یک طالب‌العلم از سوی استادش مورد ضرب‌وشتم قرار می‌گیرد، به‌گونهٔ جدی پیگیری کرد.
معلومات نشان می‌دهد که این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۱:۴۲
Background image

ایجاد برق خورشیدی و ترمیم ۳۴ باب مکتب در ولایت بادغیس

کار ایجاد برق خورشیدی برای ۳۰ باب مکتب در مرکز و ولسوالی های قادس، مقر، آبکمری، بالامرغاب و جوند ولایت بادغیس آغاز گردیده و در هم‌زمان کار ترمیم ۴ باب مکتب در ولسوالی‌های مقر، قادس و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۸ - ۱۱:۴۰
Background image

افتتاح تعمیر جدید یک باب مدرسه دینی در ولایت غزنی

تعمیر جدید مدرسهٔ دینی نجم‌العلوم للبنات در ولسوالی قره‌باغ ولایت غزنی که کار ساخت آن چندی قبل روی یک جریب زمین به هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شده بود، اینک به پایان رسیده و طی نشستی. . .

بازگشت به اخبار